Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

15.11.2017

Timbru Verde

 dm drogerie markt SRL: Povestea de succes continuă 

Pe 30 septembrie, anul financiar 2016/17 s-a încheiat, pentru dm drogerie markt SRL, Timişoara, cu o creștere suplimentară a cifrelor cheie. Cu o cifră de afaceri anuală brută mai mare de RON 339 mil., valoarea a fost cu 18% mai mare decât în anul precedent. Primul an sub conducerea noului duo de management Ivana Martináková și Cristian Crișan continuă consolidarea cu succes a pionierului pe piața de drogherie din România. Dezvoltarea constantă include, de asemenea, investiții care au atins suma de 24 milioane RON în an financiar precedent. Pentru prima dată, dm România a depășit pragul de rentabilitate cu un profit net de 2 milioane RON, ceea ce permite dm-ului să investească și mai mult în forța de muncă și îmbunătățirea sistemul de remunerare.

Rețeaua-dm de magazine, în România, cuprinde la final de an financiar 91 de filiale. În cursul noului an de afaceri, a fost planificată deschiderea a 13 filiale noi. Astfel se consolidează în continuare poziția pe piață a specialistului în domeniile frumusețe, bio&sănătate, baby și îngrijire casă și oferă astfel unui nou rând de clienți experiența unică de cumpărături-dm.

dm drogerie markt SRL face parte din grupul dm care activează pe plan internațional și furnizează în 13 țări europene produse de drogherie și oferă, de asemenea, în China, o mică selecție a sortimentului dm prin intermediul unui magazin online. Cifra de afaceri a concernului s-a ridicat la 10.259 mil. €, în anul financiar 2016/17, ceea ce reprezintă o creștere de 5,7% față de anul precedent. În întreaga Europă dm are aproape 60.000 de angajați și operează în 3.464 de filiale.

Download

Timbru Verde

PDF, 23KB