Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

Giving Friday


 

Data de 29 noiembrie este o zi specială, iar noi ne dorim să aducem o schimbare. În locul zilei de Black Friday demarăm Giving Friday, campania prin care vom dona 5% din vânzările totale din această zi. 

Împreună facem diferența! 

Giving Friday va fi ziua în care noi dorim să acționăm diferit și să oferim ceva înapoi comunității, iar acest lucru, nu îl putem face singuri. Doar cu ajutorul clienților și a partenerilor noștri putem face diferența în această zi deosebită și o vom transforma într-o sărbătoare a dăruirii.
Pentru dm, responsabilitatea socială este o parte integrantă și esențială a filozofiei noastre. În această perioadă a anului, când majoritatea oamenilor încep primele cumpărături pentru Crăciun, noi vom acționa diferit. Vom continua să atragem clientela, prin produse variate, calitative la prețuri rezonabile și vom renunța la campaniile de reduceri pe termen scurt, prin care se caracterizează ziua de Black Friday.
Așadar, fiecare achiziție contează și vă invităm, în 29 noiembrie, în toate drogheriile dm, pentru a dărui împreună, în ziua de Giving Friday.