Uleiurile esențiale în timpul iernii

Aromaterapia sau aromoterapia se utilizează încă din cele mai vechi timpuri, având efecte vindecătoare în multe afecțiuni. Acestea funcționează în special în planul psihic, prin inhalare, moleculele ajungând la creier, apoi la alte organe. 

Cum să ne pregătim pentru un Crăciun magic?

În Ajunul Crăciunului, de obicei se strânge toată familia, iar cei mici așteaptă să primească darurile pe care le-au trecut pe lista scrisă Moșului. Totuși, să nu uităm de adevărata magie a acestei sărbători sfinte.


 

Giving Friday

Data de 29 noiembrie este o zi specială, iar noi ne dorim să aducem o schimbare. În locul zilei de Black Friday demarăm Giving Friday, campania prin care vom dona 5% din vânzările totale din această zi. 

Activități în familie

Toamna blândă este preferata noastră! Culorile superbe de afară ne fac să iubim plimbările lungi și să ne bucurăm de vremea plăcută. 

Cu toate că există întotdeauna riscul să răcim în această perioadă, noi îți sugerăm să profiți de acest anotimp atât de special și să petreci timp în natură alături de familie. Iată câteva activități pe care le poți face în aer liber, alături de copilul tău.


 

Curățenia de toamnă

La fel cum și noi ne adaptăm la frig și vânt îmbrăcând haine groase, astfel și natura își schimbă înfățișarea. Schimbările sunt firești și se regăsesc peste tot în jurul nostru. Așadar, o curățenie temeinică de toamnă este, cu siguranță, o schimbare de care are nevoie și locuința ta. Noi îți aducem câteva sfaturi, pentru ca această perioadă a curățeniei de toamnă să decurgă cât mai ușor.  


 

Toamna, ai grijă de părul tău

În lunile de vară soarele, sarea din mare sau clorul din piscină ne-au afectat părul și de aceea, este necesar să acordăm o atenție mai mare îngrijirii podoabei capilare, pentru a-i restabili nivelul de hidratare naturală. Noi te ajutăm și de această dată, cu sfaturi pentru un ritual de frumusețe potrivit anotimpului, pe care îl poți adapta în funcție de nevoile părului tău.