Împreună cu familia

Activitățile făcute împreună cu familia reprezintă o minunată ocazie pentru a  consolida legăturile dintre membrii familie, de se cunoaște mai bine, de a afla ceea ce le place și ce nu copiilor, de a afla mai multe despre interesele fiecăruia, dar mai ales, de a crea amintiri frumoase împreună. Indiferent de cât de ocupați suntem și de câte lucruri avem de făcut în cursul unei zile, activitățile făcute împreună de toată familia, vor avea întotdeauna cea mai mare valoare sentimentală.


 

De Paște, deveniți creativi!

Dacă familia voastră numără mai mulți membri, cu siguranță vă doriți să petreceți cât mai mult timp cu putință împreună cu cei mici. Pentru că suntem conștienți de importanța acestor momente, vă propunem o serie de activități pe care le puteți pune în practică împreună cu juniorii, în perioada imediat următoare. 

LOHAS - Acționăm conștient!

Cosmetica naturală, produsele pentru bebe, produsele de curățenie ecologică și produsele alimentare dm Bio fac parte din preferințele celor care au adoptat acest stil de viață și se găsesc din belșug pe rafturile drogheriilor dm, din țară și din străinătate.

Martie ne inspiră!

Luna martie este luna în care ne dorim să le arătăm femeilor cât de mult înseamnă pentru noi, să le mulțumim pentru gesturile mărunte, pentru grija pe care ne-o poartă, pentru iubirea pe care ne-o oferă zilnic.


 

Sărbătorim iubirea împreună, de Valentine's Day!

Februarie este luna iubirii, iar noi îți propunem să celebrezi iubirea în toate formele ei.  

Duș sau cadă?

Alegerea potrivită pentru o piele fericită.