Toamna, ai grijă de părul tău

În lunile de vară soarele, sarea din mare sau clorul din piscină ne-au afectat părul și de aceea, este necesar să acordăm o atenție mai mare îngrijirii podoabei capilare, pentru a-i restabili nivelul de hidratare naturală. Noi te ajutăm și de această dată, cu sfaturi pentru un ritual de frumusețe potrivit anotimpului, pe care îl poți adapta în funcție de nevoile părului tău. 

Igiena zilnică pentru o vacanță fără griji

Încă din copilărie igiena zilnică a fost un subiect la ordinea zilei, iar părinții ne atenționau mereu să urmăm anumite obiceiuri, pe care deseori ne era greu să le respectăm. Spălatul pe mâini, înainte de fiecare masă, spălatul pe dinți dimineața și seara, suflatul nasului de câte ori era nevoie sunt doar câteva exemple.

Beetique by Dagi Bee

În prim-plan sunt: produsele holo și iluminatoarele. Noul brand Beetique are produse potrivite pentru toată lumea, de la make-up la accesorii.


 

Pregătește-te de festival cu dm

Luna iulie este plină de evenimente, festivaluri, petreceri, pentru care ne pregătim din timp cu tot ce avem nevoie. Distracția este garantată dacă mergem alături de prieteni, și pentru câteva zile uităm de grijile de acasă sau de la job. Printre lucrurile pe care nu trebuie să le uităm se numără deodorantul, șamponul uscat și eventual câteva produse de machiaj.


 

Vara asta plouă cu premii!

Vara aceasta plouă cu premii la dm! Cumpără oricare două produse de îngrijire solară, în perioada 20.06.-31.08.2019 și poți câștiga un premiu instant sau o reducere la unul din produsele participante la promoție!
 

Cu forță în sezonul sportiv

Sezonul sportiv de vară este deschis: cine face regulat mișcare are nevoie de sursă suficientă de energie. Fanii antrenamentului găsesc la dm tot ce este important pentru perioada dinaintea și după antrenament.