Dragostea de sine

Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților ne focusăm pe dragostea de sine, căreia îi acordăm prea puțină atenție zilnic. Le oferim celorlalți toată dragostea și atenția noastră, avem grijă de ei, însă nu acordăm atenție propriei persoane, ajungem să neglijăm nevoile noastre și să devenim frustrați, obosiți, nervoși din această cauză.  Calitatea relațiilor cu ceilalți depinde în mare măsură de cât ne iubim pe noi înșine. Așadar, înainte să ne ocupăm de toți ceilalți, merită să aruncăm o privire în interiorul nostru. Ai spus vreodată „Te iubesc!” pentru tine? Dacă nu, Ziua Îndrăgostiților poate fi un bun început.


 

Sărbătorește iubirea la tine acasă

Cine spune că trebuie să cheltuiești o grămadă de bani pe cadouri de Valentine’s Day? Lucrurile simple aduc cele mai mari satisfacții, iar dacă sunt și pe gratis, cu atât mai bine! Noi îți propunem câteva activități în cuplu, pe care le poți face acasă cu partenerul  și care nu te vor costa o avere, dar îți vor oferi clipe de fericire în doi.


 

Uleiurile esențiale în timpul iernii

Aromaterapia sau aromoterapia se utilizează încă din cele mai vechi timpuri, având efecte vindecătoare în multe afecțiuni. Acestea funcționează în special în planul psihic, prin inhalare, moleculele ajungând la creier, apoi la alte organe. 

Cum să ne pregătim pentru un Crăciun magic?

În Ajunul Crăciunului, de obicei se strânge toată familia, iar cei mici așteaptă să primească darurile pe care le-au trecut pe lista scrisă Moșului. Totuși, să nu uităm de adevărata magie a acestei sărbători sfinte.


 

Giving Friday

Data de 29 noiembrie este o zi specială, iar noi ne dorim să aducem o schimbare. În locul zilei de Black Friday demarăm Giving Friday, campania prin care vom dona 5% din vânzările totale din această zi. 

Activități în familie

Toamna blândă este preferata noastră! Culorile superbe de afară ne fac să iubim plimbările lungi și să ne bucurăm de vremea plăcută. 

Cu toate că există întotdeauna riscul să răcim în această perioadă, noi îți sugerăm să profiți de acest anotimp atât de special și să petreci timp în natură alături de familie. Iată câteva activități pe care le poți face în aer liber, alături de copilul tău.