Pregătește-te de festival cu dm

Luna iulie este plină de evenimente, festivaluri, petreceri, pentru care ne pregătim din timp cu tot ce avem nevoie. Distracția este garantată dacă mergem alături de prieteni, și pentru câteva zile uităm de grijile de acasă sau de la job. Printre lucrurile pe care nu trebuie să le uităm se numără deodorantul, șamponul uscat și eventual câteva produse de machiaj.


 

Vara asta plouă cu premii!

Vara aceasta plouă cu premii la dm! Cumpără oricare două produse de îngrijire solară, în perioada 20.06.-31.08.2019 și poți câștiga un premiu instant sau o reducere la unul din produsele participante la promoție!
 

Cu forță în sezonul sportiv

Sezonul sportiv de vară este deschis: cine face regulat mișcare are nevoie de sursă suficientă de energie. Fanii antrenamentului găsesc la dm tot ce este important pentru perioada dinaintea și după antrenament. 


 

Împreună cu familia

Activitățile făcute împreună cu familia reprezintă o minunată ocazie pentru a  consolida legăturile dintre membrii familie, de se cunoaște mai bine, de a afla ceea ce le place și ce nu copiilor, de a afla mai multe despre interesele fiecăruia, dar mai ales, de a crea amintiri frumoase împreună. Indiferent de cât de ocupați suntem și de câte lucruri avem de făcut în cursul unei zile, activitățile făcute împreună de toată familia, vor avea întotdeauna cea mai mare valoare sentimentală.


 

De Paște, deveniți creativi!

Dacă familia voastră numără mai mulți membri, cu siguranță vă doriți să petreceți cât mai mult timp cu putință împreună cu cei mici. Pentru că suntem conștienți de importanța acestor momente, vă propunem o serie de activități pe care le puteți pune în practică împreună cu juniorii, în perioada imediat următoare. 

LOHAS - Acționăm conștient!

Cosmetica naturală, produsele pentru bebe, produsele de curățenie ecologică și produsele alimentare dm Bio fac parte din preferințele celor care au adoptat acest stil de viață și se găsesc din belșug pe rafturile drogheriilor dm, din țară și din străinătate.