Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

Beetique by Dagi Bee

Vă prezentăm noile produse de make-up ale vloggeriței Dagi Bee! Cu peste 5 milioane de urmăritori pe YouTube și 4 milioane pe Instagram, cu un brand de îmbrăcăminte de succes și acum și cu propriul brand de machiaj, Dagi Bee aduce la dm 28 de produse de machiaj inedite!

Marca Beetique  

În prim-plan sunt: produsele holo și iluminatoarele. Noul brand Beetique are produse potrivite pentru toată lumea, de la make-up la accesorii.

Încă din anul 2012, Dagi Bee este prezentă pe Youtube cu un conținut diversificat, ce include stilul de viață, produse cosmetice, tutoriale și sfaturi legate de machiaj. Recent ea și-a dezvoltat propriile produse, iar unele rețete au fost special concepute pentru Beetique. Acestea sunt disponibile de la începutul lunii decembrie ale anului trecut, bucurându-se de exclusivitate în drogheriile dm.

Produsele vedetă ale brand-ului 

Lipgloss-ul Holo 

Gloss-ul Holo oferă un luciu holografic absolut buzelor, un efect unic și strălucire intensă. Poate fi purtat și peste un alt ruj, personalizându-l. Rețeta pigmentului a fost dezvoltată special pentru marca Beetique. Pigmentul holografic este utilizat în prezent în întreaga Europă exclusiv pentru marca Beetique, oferind un efect unic, reflectorizant și creând un finisaj holo-strălucitor. 
  

Lipgloss-ul Reflection 

Luciul de buze Reflection nu doar că atrage toate privirile, dar hidratează și buzele datorită uleiului de argan, care este un ingredient utilizat și pentru hidratarea părului sau a pielii. Buzele uscate nu mai reprezintă o problemă! După aplicarea lipgloss-ului se creează un efect de oglindă, iar particulele strălucitoare reflectă lumina ca o perlă. Produsul poate fi utilizat și peste un alt produs de buze, completându-l. 

Rujurile metalice Liquid Metals 

Aspect metalic în culori bogate! Pigmenții metalici asigură o finisare mată și de lungă durată. Chiar dacă sunt aplicate într-un strat subțire, acestea nu își pierd intensitatea. Datorită aplicatorului de forma infinitului, conturul buzelor poate fi trasat cu precizie, fără probleme. 
  

Lip Topper Crystal 

Strălucire extra buzelor tale! Acest lip topper este disponibil în două nuanțe, și este menit să accentueze conturul buzelor. Extractul de fructe gojiajută la reținerea umidității, păstrând buzele bine hidratate.

p.s. efectul rezultat este asemănător unui iluminator aplicat pe zonele înalte ale feței, precum pomeți sau deasupra sprâncenelor. 

Paletele de farduri Basic, Fever & Pulse 

Paleta de farduri Basic este potrivită tuturor nuanțelor de piele, având diferite tonuri de maro, fiind ideale atât pentru machiajele naturale, cât și pentru cele smokey. Culorile pigmentate, mate și cremoase sunt ușor de blenduit și pot fi purtate și ca bază pentru farduri. obține efecte wow cu minim de efort! 

Culorile paletei Fever sunt potrivite atât unui machiaj romantic, cât și unui look mai îndrăzneț. Nuanțele mate, metalice și strălucitoare sunt ușor de blenduit, iar cu un minim de efort poți obține efecte maxime.

Paleta de farduri Pulse are culori intense, vibrante pentru femeile care nu se sfiesc să poarte look-uri îndrăznețe. 

Datorită dimensiunii paletelor, acestea sunt ideale pentru călătorii!

Paletă de contur a feței 

Cu ajutorul Beetique Contouring-Palette Basic poți crea un machiaj profesionist cu un minim de efort. Paleta de contur are mai multe tipuri de pudră, pentru diverse scopuri: fixare, iluminare, contur, camuflare. Acoperă roșeața și micile imperfecțiuni, fixează machiajul, creează umbre pe zonele dorite ale feței, toate acestea cu o singură paletă! 

Palete de iluminator 

Două palete, trei culori, șase nuanțe de iluminator! Paletele Face Glow în culorile Champagne și Lightbeam îți oferă strălucirea de care ai nevoie. Pigmentația puternică se vede de la prima aplicare, iar particulele ce reflectă lumina oferă un aspect radiant tenului. 
  

Pensule machiaj 

Nu mai puțin de cinci pensule sunt disponibile în colecția Beetique: pentru fardul de ochi, iluminator, pudră și conturul feței. 

Există două pensule pentru fardul de ochi, menite pentru aplicarea, estomparea culorilor, precum și pentru lucrări de detaliu în colțurile ochiului sau la baza genelor. 

Pensula pentru iluminator are forma perfectă pentru acest pas. Fie pudră sau produs cremos, această pensulă aplică excelent orice textură. 

Pensula de contur se adaptează la forma feței, conturând excelent zonele ce au nevoie de umbrire. 

Cu ajutorul pensulei pentru pudră se poate aplica atât pudră liberă, cât și compactă. Dimensiunile acesteia sunt potrivite aplicării cu ușurință a produselor, perii sunt extrem de moi și plăcuți la atingere, iar efectul obținut este unul natural.