Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

18.12.2018

Vienna – Let's glow!

Bloggerițele din România au șansa de a merge la Glow by dm la Viena, cu Alina Ceușan

Luna ianuarie este dedicată începuturilor. Fie că vorbim de planul personal sau de cel profesional, atunci când pășim în noul an, ne gândim întotdeauna la schimbări. Noi propunem bloggerițelor de beauty să spună DA acestora și să profite de șansa de a participa la un eveniment, de la care vor pleca cu o mulțime de informații despre beauty și trendurile din 2019, cu noi prieteni, cu amintirile momentelor magice și a clipelor petrecute alături de influenceri și artiști din întreaga Europă: GLOW by dm.

Convenția este unul dintre cele mai mari evenimente de beauty și fashion din Europa. În 2017 și 2018 a reunit mai mult de 5.000 de invitați, în 5 orașe mari din Germania. În 2019, evenimentul se va desfășura în 26 ianuarie, la Viena, iar organizatorii estimează prezența a 4.000 de participanți.

La fel ca în fiecare an, GLOW by dm le oferă celor prezenți ocazia de a întâlni și a sta de vorbă cu influenceri de top și experți în frumusețe, fapt care a contribuit la transformarea evenimentului, într-unul dintre cele mai râvnite de acest fel, din Europa.

Conceptul evenimentului adună la un loc experiențele live, entertainingul și prezentările din industria frumuseții. Cu mai multe scene, secțiuni de discuții, tutoriale live, momente muzicale și standuri de expunere, GLOW by dm este the place to be, la începutul lunii ianuarie.

dm drogerie markt România vă oferă și vouă șansa să vă bucurați de toate acestea, alături de reprezentanta de beauty a României la convenție, Alina Ceușan. Tot ce trebuie să faceți este să testați sau să achiziționați un produs din gama trend IT UP și să redactați un articol, despre cum ați utiliza produsul, dacă ați participa alături de Alina la GLOW by dm. Postarea de pe blog va fi distribuită în rețelele de socializare (Instagram și Facebook), cu hashtag-ul #glowbydm, iar link-urile către articole vor fi trimise și la adresa de email: Media.ROMailbox@dm-drogeriemarkt.ro. De asemenea, articolele participante vor avea la final mesajul: Prin acest articol, particip la campania de recrutare GLOW by dm drogerie markt cu @AlinaCeusan.


Mult succes!

Mai multe despre eveniment găsiți aici (https://www.glowcon.de/), aftermovie-ul ediției de anul trecut e aici (https://www.youtube.com/watch?v=ncrnwmxQvP0), iar articolul Alinei aici (https://www.alinaceusan.net/bloggers-wanted-vino-cu-mine-la-glow-by-dm-in-viena).