Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

Garanția calității

De mai mult de 20 de ani am adoptat în Austria prima marcă de calitate în sortiment. Astăzi dm drogerie markt a convins mii de clienți cu o paletă largă de produse din sortimentele: îngrijire corporală, cosmetică, articole de igienă, uz casnic, bebe, textile, fotografie și animale. 

Calitate înaltă, prețuri mici 

În fiecare lună, clienții noștri se pot bucura de produse noi. La dezvoltarea de produse, dm se orientează după calitatea mărcii din sortiment. Produsele marcă dm sunt ușor de recunoscut. Mărcile de calitate dm sunt produse folosind cele mai recente standarde tehnice. Atât procesul de fabricație și ambalare cât și ingredientele sunt supuse unor inspecții regulate. Aceasta garantează calitatea la cel mai înalt nivel. 

Rezultate foarte bune de testare 

Este recompensat raportul excelent preț-performanță de către instituții de testare individuale cum ar fi Öko-Test și Stiftung Warentest: aici marca de calitate atinge întotdeauna rezultate foarte bune și bune. Rezultatele le găsiți inscripționate direct pe produsul testat. 

O frunză de trifoi pentru grija pentru mediu 

Mărcile de calitate dm sunt produse într-un mediu prietenos: selectarea atentă a resurselor, ambalaje reciclabile. Produsele calitate marcă dm sunt inscripționate cu semnul trifoiului pentru a recunoaște grija pentru mediu.