Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

Grijă pentru mediu

Nu vorbele contează, ci faptele! 

Unul din principiile noastre este „ să acționăm ca o comunitate model în  mediul în care ne desfășurăm activitatea”. De aceea vă punem în temă cu subiectul protejării mediului: 90 de procente dintre produsele noastre de calitate provin din Europa centrală, o mare parte dintre ele provenind din Gemania și Elveția. În plus, noi suntem parte a organizației WWF (Fondul Mondial pentru Natură) – una din cele mai mari organizații independente din lume pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural. 

Ambalaj prietenos cu mediul înconjurător 

Durabilitatea înseamnă pentru noi ca ambalajul să fie atent selecționat în funcție de materiale și de facilitățile de reciclare. De aceea folosim materii prime din hârtie și celuloză din păduri certificate.  De altfel, ambalajul are logo-ul certificării FSC și parțial logo-ul PEFC. FSC este scurtarea de la „Forest Stewardship Council” adică Consiliul de administrare a Pădurilor, iar PEFC este prescurtarea de la „The Programme for the Endorsement of Forest Certification” adică Programa pentru Aprobarea de Certificare Forestieră. 

Lucrurile mici au impact mare 

De multe ori lucrurile mici sunt cele care fac produsele să fie prietenoase cu mediul. Exemplu: Denk mit detergentul de vase tablete nature sunt atent și precis aranjate în cutia de carton. Cu același conținut se utilizează cu mai putin de 20 grame de ambalajul de carton. Anual sunt în total mai mult de 11 tone de carton economisite din resursele valoroase. În plus fie cutiile au conținut ridicat de materiale reciclabile fie sunt din material certificat FSC cu conținut reciclabil. 

Plasele de cumpărături ecologice 

Utilizarea responsabilă a resurselor oferite de natură ar trebui să ne însoțească la fiecare pas. De aceea lucrăm la implementarea de noi măsuri care să protejeze natura, cum ar fi plasele de cumpărături ecologice din bumbac. Suntem încântați să putem proteja mediul împreună.