260 1 1

dm pe Facebook

Vino pe Facebook!

dmBag

dmBag, plasa cu surprize, doar pentru tine! 

Cumpără dmBag, la doar 50 de lei! Înscrie-te acum și asigură-te că una din cele 500 de plase este a ta!

Sortarea și tratarea preliminară a rufelor

Aflați cum să sortați și să tratați în prealabil rufele, în mod corespunzător.


 

Importanța curățeniei în fiecare casă

O casă curată este importantă pentru sănătate și pentru bunăstarea întregii familii. 

 

 

Pentru casă

161 4

Ecoline soluție ECO pentru curăţarea geamurilor, 500 ml

 

Este o soluţie ecologică tip spray pentru curăţarea geamurilor, a oglinzilor, respectiv a tuturor suprafeţelor lucioase. Fabricat din ingrediente naturale, fără substanţe petrochimice, fosfaţi, conservanţi, enzime sau parfumuri sintetice. Soluţia nu lasă urme după uscare.

Ecoline soluţie ECO universală pentru curăţenie, 750 ml

Detergent ecologic universal pentru suprafeţe multiple. Este bazată pe ingrediente biodegradabile şi derivate din extracte din plante, care nu dăunează mediului înconjurător. Îndepărtează orice tip de murdărie şi acţionează imediat. Se recomandă folosirea pentru curăţarea diferitelor tipuri de suprafeţe: pardoseli, pereţi, suprafeţe ceramice şi din plastic.

Sanytol dezinfectant pentru haine, 500 ml

Special conceput pentru o curăţare impecabilă a ţesăturilor, dezinfectantul de la Sanytol are la bază o formulă care asigură distrugerea în proportie de 99 % a microbilor şi ciupercilor. Poate fi folosit cu succes atât pentru spălarea manuală cât şi pentru cea automată.

 

Frosch multi-suprafeţe orange, 500 ml

Formula cu extract de portocală  îţi oferă un miros plăcut în locuinţă, asigură curăţarea fără urme şi oferă un luciu strălucitor pentru orice suprafaţă sintetică, lemn, metal, sticlă, bord auto şi ecrane TV.

Lenor armonie balsam rufe, 1,9 l

Acest balsam de rufe este conceput sa hranească, să intărească si ajută la intretinerea ţesăturilor inca din prima zi, previne deformarea, decolorarea si scamosarea acestora. Cu extracte proaspete de lavantică , flori si note lemnoase calde, acest parfum  vă va ajute sa va relaxati după o zi stresantă. Are efect antistatic si facilitează călcatul.

Ecoline detergent ECO pentru vase, 500 ml

Soluţie pentru spălat vase naturală, care acţionează puternic împotriva grăsimii, nu şi împotriva pielii. Fabricat din ingrediene naturale, fără fosfaţi, coloranţi, sigur pentru sănătate şi mediul înconjurător. Se recomandă folosirea detergentului pentru spălarea vaselor din sticlă, ceramică, metal şi plastic

Areon tortuga parfum cameră, 150 ml

Bucuraţi-vă de acest parfum elegant a cărui aroma proaspătă va face casa sau biroul dvs mai confortabil  pe termen lung .

Evolia tablete clor cu mentă, 149 g

 Tablete concentrate cu clor , actiune puternica de dezinfectare , curatare si albire a clorului intr-o singura tableta concentrata. O cutie de evolia este echivalent cu patru litri de clor lichid.

Ecoline detergent lichid ECO pentru rufe, 1 l

Cu toţii ne dorim ce e mai bun pentru familiile noastre iar detergentul pentru rufe Ecoline este o opţiune naturală şi eficientă în lupta cu petele dificile. Se recomandă folosirea produsului pentru spălarea automată sau manuală a tuturor tipurilor de ţesături.

Sanytol şerveţele umede dezinfectante, 48 buc.

Special concepute pentru dezinfectarea băii, WC-ului sau a frigiderului , şerveţele umede de la Sanytol curăţă în profunzime orice tip de suprafeţe. Utilizarea constantă ajută la ţinerea sub control a populaţiei microbiene din locuinţa dumneavostră.

Savo pardoseli cu eucalipt, 1 l

 Elimină grăsimile arse de pe cuptor , grătare și grill. Pentru cele mai bune rezultate , încălziți mai întâi suprafețele care urmează să fie curățate. Se pulverizează pe suprafața în cauză și se lasă să actioneze 3-5 minute pentru ca produsul să-și facă efectul. Îndepărtați murdăria cu un burete umed.     

 

Frosch spray pentru curăţat cada şi cabina de duş, 500 ml

Detergent eficient pentru baie cu extracte naturale de limetă şi acid citric, îndepărtează depunerile de calcar, grăsime şi de săpun uscat. Emana un parfum proaspăt de citrice.

Savo pardoseli cu eucalipt, 1 l

 Este un bun dezinfectant pentru pardoseli si suprafeţe. Elimină pănă la 99,99 % din bacterii precum Salmonella , Stafilococul auriu , E.Coli si virusuri gripale. Are un miros plăcut de eucalipt. Nu conţine clor.