Rimmel London este un brand britanic cu istorie și notorietate globală. Numele brandului vine de la celebrul parfumier londonez, Eugene Rimmel. Acesta își deschide în anul 1834 prima parfumerie în Londra și creează prima mascara non-toxică.

În prezent, Rimmel London este brandul numărul 1 din UK. Este un brand carismatic și avangardist, în pas cu moda care setează trenduri. Se adresează tuturor persoanelor moderne și nonconformiste, care se simt bine în propria piele. Misiunea brandului este să furnizeze consumatoarelor cosmetice must-have care le ajută să obțină un look londonez prin excelență, la un preț accesibil.

 

NOU

 

Recomandare produse

Rimmel WonderFull mascara

Mascara WonderFull – arma secretă pentru gene fabuloase. Indiferent de varianta aleasă, vei avea gene mai lungi, mai voluminoase și perfect definite.

Rimmel Scandaleyes mascara

Wonder’Full Argan Oil Mascara

Această mascara revoluționară cu ulei de argan este noua armă secretă pentru gene pline de volum, netede și perfect separate, fără a fi încărcate. Perii ultra fini și flexibili acoperă fiecare geană în parte, separându-le de la rădăcina la vârfuri. Spune adio genelor încărcate!

Rimmel 60 seconds oja

Wonder’Full Volume Colourist Mascara

Descoperă gene de un negru intens cu sau fără mascara! Volume Colourist este prima mascara Rimmel care treptat, de-a lungul timpului, înnegreste genele naturale. Mai mult, într-o secunda, formula pentru volum oferă genelor un impact incredibil!

Rimmel Scandaleyes mascara

Wonder’Full Wake Me Up Mascara

Ochi larg deschiși cu prima mascara care revigorează ochii, dă volum genelor, alungire și curbare! Pensula precisă de fibre cu perișori moi îmbracă cu grijă fiecare geană, de la rădăcină până la vârfuri dând senzația de ochi mari, larg deschiși.

 

NOU

 

Recomandare produse

Rimmel fond de ten

Descoperă fondul de ten potrivit pentru tine! Indiferent de efectul pe care dorești să îl obții, Rimmel London are produsul ideal pentru nevoile tale. Ten perfect, fără aspect de mască!

Wake Me Up Fond de Ten

Fond de ten cu efect anti-aboseală ce conferă tenului strălucire radiantă și acoperire 100% naturală. Formula este îmbogățită cu peptide și vitamine pentru creșterea elasticității pielii și un ten sănătos. Perlele radiante conferă luminozitate instantanee. FPS 15

Rimmel Match Perfection fond de ten

Rimmel Match Perfection Fond de Ten

Fond de ten cu efect de estompare a porilor. Tenul este perfect protejat și hidratat fără să fie încărcat și fără alte urme. Tehnologia avansată creează o armonie unică între ten și fondul de ten pentru un rezultat minunat. Spune adio cearcănelor, porilor și depigmentării!

Rimmel Scandaleyes creion

Lasting Finish 25HR Fond de Ten

Fond de ten rezistent la transfer pentru un ten impecabil întreaga zi. Formula este îmbogățita cu serum pentru confort ce hidratează instant pielea, creează un finish perfect si păstrează o acoperire omogenă. împreuna cu protecția SPF 20 și utilizând beneficiile vitaminei E.

Rimmel Match Perfection pudră

Stay Matte Fond de Ten

Fond de ten matifiant cu textură lejeră pentru ten perfect, fără aspect încărcat, ca de mască. Textura aerată încorporează beneficiile agenților de emulsionare, ajutând astfel la aplicarea uniformă a fondului de ten, acesta păstrunzând în epideramă.

Fix & Protect Primer

Fond de ten matifiant cu textură lejeră pentru ten perfect, fără aspect încărcat, ca de mască. Textura aerată încorporează beneficiile agenților de emulsionare, ajutând astfel la aplicarea uniformă a fondului de ten, acesta pătrunzând în epideramă.

Fix & Perfect Primer

Produs minune – aliatul fetelor pentru ten perfect. Formula fără uleiuri și fără silicon oferă beneficii incredibile tenului: netezește, uniformizează, iluminează, matifiază și protejează. Se poate folosi singur sau împreună cu fondul de ten Rimmel London preferat.

 

NOU

 

Recomandare produse

Rimmel ruj de buze

Descoperă rujurile de buze Rimmel London – nuanțe în tendințe și buze hidratate.

Rimmel Scandaleyes extreme black

The Only 1 Ruj de Buze

Ruj de buze cu multiple beneficii: buze hidratate, nuanțe intense, rezistente și confortabil de purtat. Zero compromisuri! Descoperă nuanțele în tendințe care rezistă ore întregi…un ruj de buze care nu te va dezamăgi!

Rimmel Kate Moss lasting finish ruj

Moisture Renew Ruj de Buze

Ruj de buze hidratant, nuanțe intense și efect seducător. Formula foarte cremoasă oferă o textură delicată și hidratantă a buzelor. Vitaminele A, C si E ajută la îmbunătățirea aspectului buzelor și la îngrijirea lor. O adevarată îmbrățisare pentru buze!

Rimmel Kate Moss lasting finish matte ruj

Moisture Renew Sheer & Shine Ruj de Buze

Ruj de buze hidratant, nuanțe translucide și strălucire. Formula este îmbogațită cu ingrediente hidratante și senzoriale: steroli din rodie care ajută la hidratarea și hrănirea buzelor, capsule cu acid hialuronic care acționează ca bureți miniaturali, absorbind apa.

 

Rimmel 60 seconds

Rimmel 60 seconds lac de unghii

Lacuri de unghii cu uscare rapidă în 60 de secunde și efect strălucitor. Descoperă culoarea care și se potrivește!

60 Seconds Super Shine Lac de Unghii

Colorează-ți unghiile în culori de impact, ultra-strălucitoare, în timp record. Tehnologia 3-în-1 combină base coat, culori intense și top coat strălucitor. Formula cu uscare rapidă se întăreste în mai puțin de 60 de secunde.