DESCOPERĂ NOUTĂȚILE GAMELOR PERLIER


 

 

Clasic

 
161 4

Perlier Clasic Gel de Duș Iris Albastru 250 ml

Pielea are o nevoie constantă de îngrijire din partea ta. Cu gelul de duş Perlier cu  Iris Albastru acest lucru nu mai este o problemă. Nu numai că îţi hidratează şi hrăneşte pielea, dar are ca efect senzaţia de piele fină, pe care fiecare femeie şi-o doreşte.

După numai o folosire a gelului de duş Perlier Iris Blu, vei observa diferenţa şi te vei bucura de el în continuare.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Clasic Gel de Duş Flori de Portocal 250 ml

Pielea are o nevoie constantă de îngrijire din partea ta. Cu gelul de duş Perlier, cu  Flori de Portocal acest lucru nu mai este o problemă. Nu numai că îţi hidratează şi hrăneşte pielea, dar are ca efect senzaţia de piele fină, pe care fiecare femeie şi-o doreşte.

După numai o folosire a gelului de duş Perlier Fiori d'Arancio, vei observa diferenţa şi te vei bucura de el în continuare.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Apă de Corp Mosc Alb 200 ml

Frumusețea feminină și farmecul aparte al fiecărei femei merită evidențiate, cu apa de corp Perlier Mosc Alb. Alcătuit pe baza unei rețete naturale, substanțele active din compoziție oferă o senzație plăcută întregului organism și creează o stare de bine.

Formula ușoară revigorează pielea și îi redă strălucirea naturală, ori de câte ori este nevoie. Esența de frezie învăluie pielea într-un miros natural care durează întreaga zi.

Folosește apa de corp Perlier Muschio Bianco după fiecare duș sau baie și bucură-te de prospețimea pielii în orice moment! 


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Clasic Gel de Duş Mosc Alb 250 ml

Pielea are o nevoie constantă de îngrijire din partea ta. Cu gelul de duş Perlier cu  Mosc Alb acest lucru nu mai este o problemă. Nu numai că îţi hidratează şi hrăneşte pielea, dar are ca efect senzaţia de piele fină, pe care fiecare femeie şi-o doreşte.

După numai o folosire a gelului de duş Perlier Moschio Bianco, vei observa diferenţa şi te vei bucura de el în continuare.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Clasic Parfum de Corp cu Flori de Portocal 100 ml

Tinereţea nu este doar atuul zeilor. Prin parfumul de corp ca un elixir, Perlier cu Flori de Portocal te vei simţi instantaneu ca o zeiţă. Odată ce vei începe să-l foloseşti, te vei simţi învăluită de mirosul revigorant al florilor de portocal, la fel ca zeii din trecut.

E de ajuns să încerci o singură dată parfumul de corp Perlier Fiori d' Arancio și te vei convinge de aroma sa unică.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Clasic Parfum de Corp cu Iris Albastru 100 ml

Tinereţea nu este doar atuul zeilor. Prin parfumul de corp ca un elixir, Perlier cu Iris Albastru te vei simţi instantaneu ca o zeiţă. Odată ce vei începe să-l foloseşti, te vei simţi învăluită de mirosul revigorant al irisului albastru, la fel ca zeii din trecut.

E de ajuns să încerci o singură dată parfumul de corp Perlier Iris Blu și te vei convinge de aroma sa unică.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Apă de Corp Frezie 200 ml

Frumusețea feminină și farmecul aparte al fiecărei femei merită evidențiate cu apa de corp Perlier cu Frezie. Alcătuit pe baza unei rețete naturale, substanțele active din compoziție oferă o senzație plăcută întregului organism și creează o stare de bine.

Formula ușoară revigorează pielea și îi redă strălucirea naturală, ori de câte ori este nevoie. Esența de frezie învăluie pielea într-un miros natural, care durează întreaga zi.

Folosește apa de corp Perlier Fresia după fiecare duș sau baie și bucură-te de prospețimea pielii în orice moment! 


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Clasic Săpun Lichid Flori de Portocal 300 ml

Mâinile unei femei sunt de cele mai multe ori cartea ei de vizită în lume. Tocmai din acest motiv, gama de produse Perlier îţi pune la dispoziţie un săpun lichid cu aromă de Flori de Portocal, care nu numai că îţi va hidrata pielea mâinilor, dar îi va oferi acesteia și un miros distinctiv.

Pentru o piele catifelată, încearcă săpunul lichid Perlier.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Clasic Săpun Lichid cu Mosc Alb 300 ml

Mâinile unei femei sunt de cele mai multe ori cartea ei de vizită în lume. Tocmai din acest motiv, gama de produse Perlier îţi pune la dispoziţie un săpun lichid cu aromă de Mosc Alb, care nu numai că îţi va hidrata pielea de pe mâini, dar îi va şi oferi acesteia un miros distinctiv.

Pentru o piele catifelată, încearcă săpunul lichid Perlier.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Spumant cu Iris Albastru

În zilele solicitante, stresante îţi doreşti să ajungi acasă, unde să te aştepte o baie caldă şi relaxantă. Spumantul Perlier Iris Blu, care conţine extract de iris albastru, nu numai că te va ajuta să te relaxezi, dar te va și face să te simţi mai aproape de tine odată ce te vei detensiona.

Învăluie-te în spuma pufoasă a spumantului Perlier Iris Blu pentru o seară reconfortantă.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Apă de Corp Lăcrămioare 200 ml

Frumusețea feminină și farmecul aparte al fiecărei femei merită evidențiate, cu apa de corp Perlier cu Lăcrămioare. Alcătuit pe baza unei rețete naturale, substanțele active din compoziție oferă o senzație plăcută întregului organism și creează o stare de bine.

Formula ușoară revigorează pielea și îi redă strălucirea naturală, ori de câte ori este nevoie.

Folosește apa de corp Perlier cu Lăcrămioare după fiecare duș sau baie și bucură-te de prospețimea pielii în orice moment! 


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Clasic Parfum de Corp cu Mosc Alb 100 ml

Tinereţea nu este doar atuul zeilor. Prin parfumul de corp ca un elixir, Perlier cu Mosc Alb te vei simţi instantaneu ca o zeiţă. Odată ce vei începe să-l foloseşti, te vei simţi învăluită de mirosul revigorant al moscului alb, la fel ca zeii din trecut.

E de ajuns să încerci o singură dată parfumul de corp Perlier Moschio Bianco și te vei convinge de aroma sa unică.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Apă de Corp Iris Albastru 200 ml

Frumusețea feminină și farmecul aparte al fiecărei femei merită evidențiate cu apa de corp Perlier cu Iris Albastru. Alcătuit pe baza unei rețete naturale, substanțele active din compoziție oferă o senzație plăcută întregului organism și creează o stare de bine.

Formula ușoară revigorează pielea și îi redă strălucirea naturală, ori de câte ori este nevoie. Esența de iris albastru învăluie pielea într-un miros natural, care durează întreaga zi.

Folosește apa de corp Perlier Iris Blu după fiecare duș sau baie și bucură-te de prospețimea pielii în orice moment! 


 

Mai multe informații despre produs

 

Thai Coco

 
161 4

Perlier Thai Coco Gel de Duş Anti-Stress 250 ml

Pielea are o nevoie constantă de îngrijire din partea ta. Cu gelul de duş anti-stress Perlier Thai Coco acest lucru nu mai este o problemă. Nu numai că acesta îţi hidratează şi hrăneşte pielea, dar are ca efect senzaţia de piele fină, pe care fiecare femeie şi-o doreşte. Iar dacă îl vei folosi la dușurile de dimineaţă, vei începe ziua cu energie.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Thai Coco Gel de Duş Scrub Tonifiant 250 ml

Un simplu gel de duş nu este de ajuns de cele mai multe ori, pentru curăţarea în profunzime a pielii. La un moment dat, vei avea nevoie de acţiunea unui scrub care să îndepărteze excesul de piele. Gama Perlier vine în ajutorul tău cu gelul de duş scrub tonifiant Perlier Thai Coco, ce întruneşte toate aceste caracteristici.

Ajută-ţi pielea să respire prin acest gel de duş cu particule de nucă de cocos care îţi vor trezi simţurile.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Thai Coco Cremă de Corp Hidratantă 250 ml

Îţi ajuţi creierul zilnic prin cafea sau ceai negru? Atunci şi pielea ta merită un tratament zilnic, care să o ajute să se regenereze mai uşor. Prin crema de corp hidratantă Perlier Thai Coco, nu numai că pielea ta va căpăta o luminozitate aparte, dar se va și simţi mai uşoară, recăpătându-și astfel vitalitatea.

Ingredientul principal al cremei, nuca de cocos 100% organică, îţi va hidrata pielea în profunzime.


 


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Thai Coco Cremă de Mâini și Unghii 100 ml

Mâinile unei femei sunt cele mai sensibile, la schimbările de anotimp, la diverse substanţe folosite sau la alimentaţie. Din acest motiv, vei avea nevoie de crema de mâini şi unghii Perlier Thai Coco. Nu numai că îți vei simţi mai uşoare mâinile, dar le vei avea mai curate, mai mult timp.

Pentru combaterea stresului la nivelul mâinilor şi unghiilor, crema Perlier Thai Coco este ceea ce ai nevoie.


 

Mai multe informații despre produs

 

Honey Miel

 
161 4

Perlier Honey Miel Gel de Duş 250 ml

Datorită interacțiunii cu mediul înconjurător, pielea are o nevoie constantă, de îngrijire din partea ta. Cu gelul de duş Perlier cu miere organică, acest lucru nu mai este o problemă. Nu numai că acesta îţi hidratează şi hrăneşte pielea, dar are ca efect senzaţia de piele fină, pe care fiecare femeie şi-o doreşte. După numai o folosire a gelului de duş Perlier Honey Miel, o să observi diferenţa şi o să-ţi doreşti să-l foloseşti în continuare.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Honey Miel Spumant 1000 ml

În zilele solicitante și stresante îţi doreşti să ajungi acasă şi să te aştepte o baie caldă şi relaxantă, să te scufunzi în spuma căzii. Spumantul Perlier Honey Miel, care conţine miere organică, nu numai că te va ajuta să te relaxezi, dar te va face să te simţi mai aproape de tine, odată ce te vei detensiona.

Învăluie-te în spuma pufoasă a spumantului Perlier Honey Miel pentru o seară reconfortantă.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Honey Miel Scrub Baie și Duş 250 ml

Ceea ce lipseşte, de cele mai multe ori, din ritualul feminin de înfrumuseţare este un scrub sau exfoliant, care îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, pe lângă faptul că poate curăța mai bine pielea. Scrub-ul de baie şi duş Perlier Honey Miel, prin intermediul mierii organice, îţi va face pielea să respire.

După prima folosire a scrub-ului de baie şi duş Perlier Honey Miel, pielea ta va fi mai catifelată și mai luminoasă. Bucură-te de farmecul acestui scrub!


 

Mai multe informații despre produs

 

Carribean Vanilla

 
161 4

Perlier Caribbean Vanilla Cremă de Corp Hidratantă 250 ml

Crema de corp hidratantă, Perlier Carribean Vanilla, asigură îngrijirea pielii sensibile. Alcătuită pe baza unei rețete naturale special dezvoltată pentru tratamentele corporale, produsul catifelează în profunzime pielea. Datorită ingredientelor active din compoziția sa, tensiunea acumulată în organism este eliminată, iar tu te bucuri de o senzație reconfortantă.

Aroma unică de vanilie parfumează delicat corpul și contribuie la starea ta de bine. Relaxează-te ori de câte ori dorești, cu crema de corp hidratantă Perlier Carribean Vanilla!


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Caribbean Vanilla Cremă de Mâini 75 ml

Crema de corp hidratantă, Perlier Carribean Vanilla, asigură îngrijirea pielii sensibile. Alcătuită pe baza unei rețete naturale, special dezvoltată pentru tratamentele corporale, produsul catifelează în profunzime pielea. Datorită ingredientelor active din compoziția sa, tensiunea acumulată în organism este eliminată, iar tu te bucuri de o senzație reconfortantă.

Aroma unică de vanilie parfumează delicat corpul și contribuie la starea ta de bine. Relaxează-te ori de câte ori dorești, cu crema de corp hidratantă Perlier Carribean Vanilla!


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Caribbean Vanilla Spumant Baie 500 ml

Sfârșitul unei zile aglomerate merită sărbătorit, cu un spumant de baie, marca Perlier Carribean Vanilla. Formula intensivă, alcătuită din ingrediente naturale, ajută la eliminarea tensiunii acumulate în organism și la crearea oazei de destindere de care ai nevoie.

Câteva picături sunt suficiente pentru a te bucura de spuma cu esență de vanilie, care relaxează mușchii. Încă de la prima utilizare, pielea este hidratată și catifelată la atingere.


 

Mai multe informații despre produs

 

Volcanic

 
161 4

Perlier Volcanic Gel de Duş Scrub Thermo-Detoxifiant 250 ml

Ceea ce lipseşte de cele mai multe ori din ritualul feminin de înfrumuseţare este un scrub sau exfoliant, care şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, pe lângă faptul că, pielea se curăţă mai bine aşa. Gelul de duş scrub thermo-detoxifiant Perlier Volcanic, prin intermediul rocilor vulcanice şi apei termale, acţionează în profunzime asupra impurităţilor pielii, eliminându-le.

După prima folosire a gelului de duş scrub thermo-detoxifiant Perlier Volcanic, pielea ta va deveni mai catifelată și luminoasă.


 

Mai multe informații despre produs

Perlier Volcanic Gel Duş și Şampon Thermo-Energizant 250 ml

Dacă te-ai plictisit de produsele banale de îngrijire a pielii, înseamnă că e timpul să încerci gelul de duş şi şampon thermo-energizant Perlier Volcanic. Rocile vulcanice şi apa termală vor revigora celulele epidermei, oferindu-ţi o stare de bine generală, atât de necesară începerii unei noi zile.

Dacă ai nevoie de o nouă doză de energie, nu trebuie decât să începi să foloseşti gelul de duş şi şampon thermo-energizant Perlier Volcanic.


 

Mai multe informații despre produs