Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

Trucuri simple

Simplu, practic și ingenios: cele mai bune trucuri pentru machiaj 

Mascara uscată? Culori trendy în păr fără vreun efect secundar? Știți cum să curățați pensula în mod corespunzător, astfel încât aceasta să-și păstreze forma? Iată trei recomandări.

Trucuri make up:

Trucul 1: Adio mascara uscată!

Cui nu i s-a întâmplat: ai uitat să închizi bine mascara iar ea s-a uscat. Ce ne poate ajuta? Uleiul de măsline!

Cu o pipetă sau seringă, puneți câteva picături de ulei de măsline în mascara uscată, agitați bine, iar de aici nimic nu vă mai stă în cale pentru niște gene pline de farmec. Și nu uitați: închideți bine mascara!

Trucul 2: O cale ușoară de curăța pensulele de machiaj!

Cum lăsați pensulele de machiaj să se usuce? Cu părul în sus într-un pahar? Dacă da, atunci nu este indicat! Ca pensulele să își păstreze forma, trebuie să se usuce mereu cu capul în jos. Cum se face? Cu elastice de păr!

Etapa 1: dizolvă șampon pentru copii în apă călduță și curăță pensulele în compoziție.

Etapa 2: scutură pensula într-un șervețel cosmetic.

Etapa 3: Fixează pensula cu un elastic de păr de clanța de la ușă sau de suportul de prosop cu susul în jos și lasă-le să se usuce.

Trucul 3: Testare culori pe păr, fără efecte secundare?

Este acest lucru posibil? Da, și foarte simplu. Pentru a avea un look trendy ʺpăr pastelʺ , nu ai nevoie decât de fard de obraz și o pensulă moale.

Dă pensula cu pudră de obraz și glisează pe lungimea părului. Firele colorate se vor vedea superb, ca o panglică. Cele care au părul deschis la culoare, vopsit Ombre, pot colora toată partea deschisă cu un roz moale. După ce vei spăla părul, culoare va dispărea – garantat!

Trucuri pentru unghii: 

Plus: Cel mai bun truc pentru lacul de unghii

Lacul de unghii uscat în câteva secunde? Lacuri de unghii strălucitoare foarte ușor de realizat? Sau cum se poate transforma rujul de buze în lac de unghii? O să vă arătăm cinci trucuri practice.