Vara asta plouă cu premii!


 

Cumpără oricare două produse de îngrijire solară, în perioada 20.06.-31.08.2019, din oricare drogherie dm și poți câștiga un premiu instant sau o reducere la unul din produsele participante la promoție! 
 

Vino să descoperi gama variată a produselor pentru îngrijire solară, atât pentru tine, cât și pentru pielea delicată a copilului tău, cu diverse texturi și vei putea alege între produse cât mai ușoare sau chiar produse mai naturale si calitative, care să se absoarbă rapid, dar mai ales, să îți facă plăcere să le folosești.

 
161 4

SUNDANCE - Spray transparent pentru protecție solară FPS 30, 200 ml

Formula ușoară protejează împotriva razelor solare, datorită filtrului UV, lăsând un miros plăcut de fructe tropicale.

Mai multe informații despre produs

alverde NATURKOSMETIK- cremă de protecție solară pentru copii FPS 30, 150 ml

Utilizată în mod regulat, protejează împotriva arsurilor solare. Formula îmbogățită cu extract de păpădie și glicerină hidratează intens pielea sensibilă a copiilor, iar uleiurile de floarea soarelui, măslin și jojoba mențin pielea moale și catifelată.

Mai multe informații despre produs

Avene, SPF 50+ - Cremă cu protecție solară minerală

Protecție foarte ridicată pentru pielea intolerantă sau agresată. Eficientă contra tuturor radiațiilor solare (UVB-UVA scurte și lungi). Fără filtre chimice. Fără parabeni și parfum. 
 

Eficacitate, calitate și fiabilitate. Beneficiază de un complex fotoprotectiv, care combină: Dioxid de titan, fotoprotecție 100% minerală, Pre-tocoferilul, un precursor fotostabil al Vitaminei E, oferă protecție celulară suplimentară.

Avene Apa Termală cu proprietăți naturale calmante și anti-iritante. Ușor nuanțată, cu o textură bogată, cremoasă.

Mai multe informații despre produs

Nivea Sun Kids Sensitive - spray de protecție solară pentru copii FPS 50+, 200 ml

Spray-ul de protecție solară pentru copii NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive FPS 50+ este special creat pentru pielea sensibilă a copiilor. Conține un sistem eficient de filtre minerale UVA/UVB, pentru protecție imediată împotriva expunerii la soare și a afecțiunilor induse de razele UV, la nivelul pielii. Formula fără parfum reduce riscul apariției alergiilor, cauzate de expunerea la soare.
Este foarte rezistent la apă.

Mai multe informații despre produs

SUNDANCE - cremă de protecție solară antirid, pentru față și decolteu FPS 50, 50 ml

Previne petele pigmentare și încrețirea prematură a pielii feței și decolteului, datorită expunerii la soare. Conține acid HYALURON, colagen și vitamina Q10. Formula ușoară are efect mat și se absoarbe repede în piele. Este potrivită ca bază de machiaj. 

Mai multe informații despre produs

SUNDANCE MEN - gel transparent pentru protecție solară FPS 50, 200 ml

Oferă protecție imediată, lăsând o senzație plăcută pe piele și nu este lipicios. Are un sistem de filtrare în bandă largă UVA + UVB, cu Vitamina E și, cu utilizare regulată, previne îmbătrânirea prematură a pielii și petele pigmentare.

Mai multe informații despre produs

alverde NATURKOSMETIK - cremă de protecție solară, pentru pielea sensibilă FPS 30, 200 ml

Conține filtru solar natural. Formula sa este îmbogățită cu extract de gălbenele 100% natural, care împreună cu agenţi anti-iritanţi, calmanţi cum ar fi Alantoina și D-Pantenol, ajută la protejarea pielii sensibile.

Mai multe informații despre produs

SUNDANCE - balsam de buze FPS 50, 4,8 g

Oferă buzelor sensibile o protecție imediată, datorită filtrelor UV. Este bogat în ulei de avocado, vitamina E și alte uleiuri naturale prețioase, care calmează pielea iritată și hidrateaza intens buzele.
Nu conține parfum, parafină, uleiuri minerale, aluminu și coloranți.
 

Mai multe informații despre produs