Luna iubirii cu aromă de parfum!

Vine un moment când nu mai există „eu”. Există doar „noi”. Cafeaua de dimineață? Numai când o savurăm împreună, e cu adevărat bună. Concediul de vară? Numai noi putem să-l transformăm în vacanță. Masa în oraș? Ce-mi iau eu depinde de ce-și ia jumătatea mea, ca să putem face schimb de farfurii la jumătatea cinei. 

Atunci, de ce n-ar fi la fel și cu parfumul? Acest accesoriu atât de intim, atât de personal, încât numai eu aş putea să-l aleg bine pentru amândoi. 

Un parfum reflectă momentele importante din viața noastră: copilăria, prima dragoste, o vacanță într-un loc special, o plimbare la munte sau la mare. Sunt momente pe care ni le vom aminti mereu cu plăcere. Parfumul este sincer, vorbește lumii despre noi fără cuvinte, discret, dar mereu prezent și de neuitat.

Astfel, pentru o personalitate romantică, ingredientele sunt: trandafir, liliac, bujor, iar pentru personalitatea seducătoare: iasomie şi tuberoze. O personalitate rebelă este asociată cu frezie, iris și crin, una copilăroasă cu cireș, ghimbir, santal și scorțișoară, iar personalitatea cerebrală cu magnolie, lavandă, mandarin verde, piper roz și ambră. Pentru personalitatea artistică se recomandă violetele, pielea, tabacul, iar pentru personalitatea sofisticată – frangipani, osmanthus, litsea cubeba, lemongrass.

În magazinele dm, nu există doar parfumul meu. Există parfumurile noastre. Aleg pentru 2, aleg pentru noi! 

 

Note fine!

161 4

Guess dare homme apă de toaletă, 50

Parfumul Dare pentru bărbați evocă laturile unice ale personalității bărbatului modern – aventură, libertate, farmec, putere. Parfumul lemnos, condimentat, potrivit pentru a fi purtat atât ziua, cât și seara, conturează imaginea unui un bărbat încrezător, masculin și cu o personalitate puternică.

Mai multe informații despre produs

Trussardi Donna apă de parfum, 50 ml

 Trussardi Donna este un uimitor parfum fresh-dulce pentru femei. Mai întâi, notele dulci erup în întreaga forță a fructelor zemoase. Apoi se deschid în elegante note florale, orientale și se sparg în brațele lemnului cald. Cu un dram de flori și lemn prețios pot fi savurate toate momentele frumoase ale vieții.

Mai multe informații despre produs

Guess dare women apă de toaletă, 50 ml

Un parfum îndrăzneț, dar senzual, cu o alură florală și fructată, conceput pentru femeile încrezătoare, jucăușe și pasionale. Îndrăzniți să purtați acest parfum îmbietor!

Mai multe informații despre produs

Trussardi Uomo apă de toaletă, 50 ml

Trussardi Uomo este un parfum elegant pentru bărbați. Tonurile lemnoase-condimentate și cele proaspete și distinctive, fac din el un parfum potrivit pentru ocazii speciale. De fiecare dată când vrei să fii puțin misterios, sexy și extrem de masculin, alege notele florale, lemnoase și condimentate din parfumul Trussardi.

Mai multe informații despre produs