Un ten frumos nu are nevoie doar de hidratare intensă, ci și de un ritual de curățare dimineața și seara. Tocmai de aceea, NIVEA vine în ajutorul tău cu o gamă variată de produse pentru curățarea, demachierea și îngrijirea tenului. Fie că ai un ten normal, uscat sau sensibil, îți poți alege produsele potrivite, care să îi ofere tenului tău grija de care are nevoie, chiar și când nu ai foarte mult timp la dispoziție.

 

Pentru că sunt dezvoltate cu formule ușoare de îngrijire, toate produsele de curățare a tenului de la NIVEA acționează rapid, fără să fie nevoie să clătești sau freci agresiv cu discheta pe piele. Astfel, machiajul și impuritățile dispar dintr-o singură mișcare, iar tenul rămâne curat, catifelat și hidratat!


 

 

NOU

 

Recomandare produse

Oferă-i tenului tău îngrijirea de care are nevoie, cu NIVEA!

Descoperă produsele pentru o demachiere rapidă, eficientă și plăcută!


 

Apă micelară NIVEA MicellAIR® EXPERT

Recomandată de make-up artiști, formula cu extract de ceai negru și complexul MicellAIR® îți oferă o demachiere eficientă, dar delicată cu tenul, buzele și zona sensibilă a ochilor.

Șervețele micelare NIVEA MicellAIR® EXPERT

Descoperă șervețele demachiante waterproof recomandate de make-up artiști! Curăță eficient chiar și cel mai rezistent machiaj!

Demachiant de ochi NIVEA MicellAIR® EXPERT

Îți e greu să îndepărtezi machiajul rezistent la transfer? Încearcă demachiantul de ochi NIVEA MicellAIR® Expert: curăță eficient machiajul rezistent la transfer și mascara waterproof, fără să fie nevoie să clătești sau să freci agresiv cu discheta.

Apă micelară NIVEA pentru ten normal

Vrei să îți simți tenul curat și revigorat? Loțiunea micelară NIVEA pentru ten normal curăță în profunzime, îndepărtează chiar și machiajul din zona ochilor și hidratează dintr-o singură mișcare. Rezultatul: un ten frumos, curat și hidratat!

Apă micelară NIVEA ten sensibil

Dacă ai tenul sensibil, ai nevoie de produse special create pentru tine. Apa micelară pentru ten sensibil de la NIVEA are o formulă eficientă împotriva impurităților și particulelor de machiaj, însă în același timp este delicată cu tenul tău, lăsându-l catifelat și curat.

Apă micelară NIVEA ten uscat

Pentru o curățare a tenului rapidă și ușoară, dar în același timp delicată cu tenul uscat. Apa micelară NIVEA pentru ten uscat curăţă delicat, îndepărtează machiajul feței și al ochilor şi hidratează într-o singură mişcare.

Apă micelară NIVEA mini

Cauți un demachiant suficient de mic cât să încapă în geanta de sală sau în bagajul de mână? Încearcă apa micelară MicellAIR® Skin Breathe, acum disponibilă și în format mini. Îndepărtează eficient și ușor machiajul de pe față, ochi și buze, fără frecare sau clătire.

Șervețele demachiante NIVEA pentru ten normal

Oferă-i tenului tău o îngrijire completă, chiar și când ești pe fugă! Șervețelele demachiante revigorante NIVEA pentru ten normal și mixt sunt îmbogățite cu vitamina E, îndepărtează rapid machiajul tenului și al ochilor și curăță tenul în profunzime.

Șervețele demachiante NIVEA pentru ten uscat

Șervețele demachiante delicate NIVEA pentru tenul uscat sunt îmbogățite cu ulei natural de migdale, care hidratează tenul uscat în timp ce îndepărtează machiajul și impuritățile. Pune-le în geantă și bucură-te de un ten frumos, oriunde ai fi!

Demachiant bifazic NIVEA pentru ochi

Cu o formulă cu extract de albăstrele, demachiantul îndepărtează chiar și machiajul rezistent și protejează zona sensibilă a ochilor și genele. Doar agită-l înainte de folosire, aplică pe dischetă și gata: ai un ten perfect curat, fără urme uleioase!