Picioare fericite pentru oameni fericiți!

NOU

 

Recomandare produse

Recomandare produse

Gama de produse SheFoot cuprinde o serie de cosmetice hipoalergenice de uz profesional, pentru îngrijirea picioarelor. Formulele lor au fost concepute să minimizeze riscul alergiilor, chiar și pentru pielea sensibilă.

Baza tuturor cremelor SheFoot este untul de shea și uleiurile naturale, care oferă hidratare și hrănire optimă a pielii picioarelor.

SheFoot - Pilă-burete flexibilă, pentru picioare

Pentru picioare perfect netede și fericite, pila-burete flexibilă pentru picioare, îndepărtează delicat bătăturile și pielea dură. Moale și sigură în folosire, pila poate fi folosită, atât cu apă, cât și uscată.

SheFoot - Sare de baie din Marea Moartă, pentru picioare

Sarea, pentru baia picioarelor, împrospătează, dezodorizează și relaxează picioarele obosite. Înmoaie bătăturile și pielea întărită. Folosirea regulată a sării de baie pentru picioare SheFoot, previne mirosul neplăcut al picioarelor.

SheFoot - Mască de picioare regenerantă, sub formă de șosetă de unică folosință

Masca de picioare regenerantă, sub forma de șosetă de unică folosință, oferă regenerare și hrănire intensă, datorită untului de Shea și a extractelor de frunze de ceai verde, ginseng și gura lupului de Baikal, adevărate comori ale medicinii tradiționale asiatice.

SheFoot - Mască exfoliantă pentru picioare, sub formă de șosetă de unică folosință

Masca exfoliantă pentru picioare are la bază ingrediente, care înmoaie și exfoliază pielea: acid lactic, uree, acid glycolic și extracte naturale de citrice, fructe de pădure, rooibos și miere, cu proprietăți anti-inflamatorii, care stimulează refacerea pielii, după exfoliere.

SheFoot - Extra plus - Cremă pentru refacerea pielii uscate și crăpate

Crema are un conținut ridicat de urea și de acid lactic, având proprietăți de catifelare și exfoliere, îndepărtând celulele de piele moartă, ale pielii crăpate și tari. Produsul este îmbogățit cu ulei de argan, care calmează pielea iritată și o protejează împotriva uscării și crăpării.

SheFoot - Cremă de picioare anti-bătături cu unt de shea

Reduce pielea întărită și controlează procesul de întărire, al acesteia. Conține acid glycolic și alantoină, cu proprietăți anti-inflamatorii și anti-fungice, calmând iritațiile si stimulând vindecarea rănilor. Hidratează și regenerează pielea, devenind astfel, catifelată și netedă.

SheFoot - Deodorant împrospătant hipoalergenic

Deodorantul împrospătant SheFoot conferă un efect instant de răcorire și elimină mirosul, pentru până la 24 de ore. Formula cu glicerină este delicată și hidratează intens, fiind îmbogățită cu extract de grapefruit, care are proprietăți hrănitoare si oferă un miros proaspăt.

SheFoot - Plasturi cosmetici pentru călcâie crăpate

Plasturii pentru călcâie crăpate, cu factori naturali hidratanți și nutrienți naturali, acționează asupra pielii îngroșate, netezind-o datorită ingredientului PAPAIAN, extras din papaya, care dă startul procesului natural de regenerare a pielii.