NOU

 

Recomandare produse

Recomandare produse

ManFoot este prima serie de produse, pentru îngrijirea zilnică a picioarelor bărbaților, concepute să minimizeze riscul alergiilor, chiar și pentru pielea sensibilă, oferind hidratare și hrănire optimă, a pielii.

ManFoot - Șosete exfoliante de unică folosință, pentru bărbați

Special create pentru pielea bărbaților, șosetele exfoliante ManFoot conțin o mască de picioare, cu ingrediente care, hidratează și exfoliază intens pielea, susținute de extracte naturale din citrice, Rooibos, miere și alantoină, lăsând pielea mereu netedă și catifelată.

ManFoot - Cremă hrănitoare pentru picioare

Crema hidratantă este ideală pentru îngrijirea picioarelor bărbaților, cu probleme de transpirație. Hrănește și conferă fermitate, prevenind apariția crăpăturilor pielii. Componentele antibacteriene reduc mirosul neplăcut și împiedică transpirația excesivă a picioarelor, hidratând intens.

ManFoot - Deodorant pentru încălțăminte și picioare

Deodorantul ManFoot, cu miros de ceai verde, elimină mirosul încălțămintei și a picioarelor, după o singură folosire, datorită blocker-ului activ de miros, numit SINODOR®. Poate fi folosit zilnic, în orice fel de încălțăminte și direct pe pielea piciorului.