4 pași pentru picioare frumoase și fericite

Trebuie să fiți recunoscatori picioarelor, pentru că vă susțin. Aveți grijă de ele și mențineți-le proaspete, catifelate, relaxate și... fericite, pe tot parcursul anului!


 

Momente de relaxare în doi

Momentele de relaxare în doi sunt, cu siguranță, printre cele mai frumoase clipe din orice relație. 

 
161 4

Gerovital body slim cryo gel modelator pentru slăbit 200 ml

Este un gel bogat în principii active naturale care luptă împotriva efectelor celulitei şi asigură remodelarea corporală. Are o acţiune imediată, cu un puternic efect de răcire şi o acţiune de durată cu efect de fermitate dat de complexul Bio-Slim PF, fapt ce amplifică procesul de slăbire. Uleiul natural de lămâie este excelent pentru tonifiere , fermitate, energizare.

•Utilizare: Aplicaţi produsul de 2 ori pe zi prin mişcări circulare până la absorbţia completă în piele. Se recomandă utilizarea cel puţin o lună. Asociaţi cu o alimentaţie sănătoasă şi exerciţii fizice.

Deja vu săpun natural purificator cu argilă și ghimbir 90 g

Săpun 100% natural, realizat din ingrediente vegetale prin metoda presării la rece. Ingredientele de baza sunt: ulei de măsline, ulei de palmier, ulei de cocos, unt de shea, ulei de galbenele. Uleiurile esențiale și ingredientele personalizează fiecare sortiment în parte atribuindui proprietăți specifice. Săpunul revigorează tot corpul,  având un efect tonic asupra sistemului nervos, argila oferind săpunului proprietăți detoxifiante și imunostimulatoare. Conține 1/4 glicerină rezultată din fabricarea săpunului.

Palmolive săpun lichid spumă cu aroma de lămâie și mentă 250 ml

Săpunul lichid Palmolive Magic Softness este sub forma unei spume delicate. Inovația din spatele mecanismului aflat în pompa specială transformă lichidul într-o spumă densă și compactă care ajută la curățarea mâinilor lăsându-le incredibil de catifelate.

 

Bionsen gel spumant hidratant 750 ml

Gelul de baie și dus revitalizant de la Bionsen curăță delicat și hrănește pielea în profunzime oferind o senzație plăcuta de catifelare. Datorită extractelor de frunze de ceai și lotus și a mineralelor active luptă împotriva stresului zilnic și ajută la restaurarea nivelulului corect de hidratare al pielii.