Dințișorii veseli!

 

Igiena orală este extrem de importantă pentru o viață sănătoasă și, totuși, România se află între ultimele locuri din Europa la acest capitol. „Dințișorii veseli” este o campanie care contribuie activ la educația preșcolarilor, cu scopul de a forma obiceiuri sănătoase. Învățați de mici să aibă grijă de dinții lor, copiii se vor dezvolta armonios și responsabil.

Totodată, igiena dentară în rândul celor mici este decisivă pentru un zâmbet frumos, pe tot parcusrul vieții. Copiii trebuie învățați cum să efectueze corect un periaj dentar încă din copilărie și să se obișnuiască cu vizitele la dentist.
Prin campania „Dințișorii veseli”, dm drogerie markt împreună cu P&G și clinicile partenere vor atrage atenția asupra importanței adoptării obiceurilor sănătoase încă din copilărie.
 

În a doua parte a campaniei oferim mai multor grădinițe din țară, șansa de a se implica în acest proiect, prin înscrierea lor în acest program. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați pagina https://www.dm-impreuna.ro/.