Alverde înseamnă natural

Printre mărcile de calitate dm, se numără și alverde cosmetică naturală. Ideile şi acţiunile de durată au cea mai mare prioritate la alverde cosmetică naturală. 

De aceea lucrăm la reţete care oferă pielii îngrijire eficientă şi naturală, fără ca procesul de realizare şi dezvoltare a acestora să afecteze mediul. 

Cosmetica naturală este în zilele noastre o noţiune uzuală – însă nu a fost întotdeauna aşa. Cu o convingere de nestrămutat dm s-a decis încă din anul 1989 să aducă în prim plan produse cu ingrediente pe bază de plante, naturale. 

Corespunzător filozofiei dm, ingredientele produselor provin din culturi biologice controlate. Nici un produs nu conţine ingrediente pe bază de uleiuri minerale şi nici arome sintetice, coloranţi sintetici şi conservanţi sintetici. O mare parte din produsele alverde conţin sigla Vegană, care atestă faptul că nici un ingredient nu e de origine animală. Regulă generală: pentru produsele alverde cosmetică naturală nu se fac teste pe animale. 

Pentru a răspunde cererii mari de produse cosmetice naturale, încercăm să satisfacem cerinţele stricte ale NaTrue. Această instituţie de sine stătătoare a pus bazele principiilor etice şi ecologice. Sunt certificate cu sigla NaTrue doar produsele care corespund măsurilor stricte şi standardizate de naturaleţe şi toleranţă.

 
161 4

alverde mască de păr cu avocado și unt de shea 100 ml

Prin conținutul complexului de keratină vegetală, unt de shea, dar și prin combinația de uleiuri de avocado și jojoba, masca de păr de la alverde oferă hidratare și îngrijire părului deteriorat, redându-i strălucirea.

alverde balsam reparator cu avocado și unt de shea 200 ml

Prin extractul de avocado, unt de shea și prin proteina de grâu, balsamul reparator de la alverde oferă părului deteriorat îngrijire și hidratare, împiedicând ruperea acestuia.

alverde șampon reparator cu avocado și unt de shea 200 ml

Prin extractul de avocado, unt de shea și prin proteina de grâu, șamponul reparator de la alverde întărește și hidratează firul de păr, oferind-ui un aspect îngrijit și sănătos.