Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

Savurează natura din cap până în picioare


 

Descoperiți gama largă de produse cosmetice naturale. Aruncă o privire la cosmeticele naturale din magazinele dm și te vei convinge imediat:

Nu trebuie să îți neglijezi nicio parte a corpului, așa că, răsfață-l din cap până în picioare cu cele mai bune produse din natură. De la pastă de dinți până la crema de picioare, vei reuși să te bucuri de natură mai ușor ca niciodată.

Păr

Doriți să găsiți șampoane și produse pentru păr certificat naturale, fără silicon? Prin urmare, părul poate fi foarte uscat, iar folosirea cât mai rapidă a unor produse  potrivite, îl poți ajuta să strălucească. Oferă-i părului tău suficient timp pentru a-l face să arate cât mai bine. Vrei să arate fancy cu un plus de volum, să îi oferi strălucire sau chiar o schimbare radicală cu produse naturale? În magazinele dm vei găsi suficiente produse pentru orice tip de păr: fixativ, ceară de păr sau spumă, toate oferind un look natural părului tău.

Îngrijirea feței

Îngrijirea facială ar trebui întotdeauna adaptată la tipul de piele. Cu o gamă largă de produse naturale de curățare și îngrijire, vei găsi mereu produsele potrivite pentru un ten sănătos și radiant. Creme cu argilă pentru vindecarea tenului cu probleme, ulei de migdale pentru față și mici ajutoare anti-îmbătrânire te așteaptă să le descoperi. De asemenea, în ceea ce privește cosmeticele decorative, acestea te vor încânta cu inovație și diverse culori, atât îndrăznețe, cât și mai blânde.

Îngrijire orală

Oferă-le dinților tăi îngrijirea corespunzătoarea cu pasta de dinți realizată din substanțe naturale pure, fără surfactanți de spumare, arome și culori artificiale sau conservanți. Zahărul și îndulcitorii artificiali distrug echilibrul natural al florei orale și îți urgentează vizita la stomatolog. Gama de produse stomatologice: pasta de dinți, apa de gură și pasta de dinți pentru copii cu efect de albire, te ajută să îți menții smalțul sănătos și puternic, mai alb și mai strălucitor.

Corp

Produsele cosmetice agresive, aerul prea cald sau prea rece, precum și stresul și fluctuațiile hormonale, pot afecta negativ tenul. Produsele de curățare și îngrijire cu ingrediente naturale, consolidează propria funcție de protecție a pielii și ajută la menținerea hidratării ei. Pentru tenul sensibil cu iritații, este recomandată folosirea produselor naturale. În gama pentru corp, veți găsi incluse de la deodorante naturale, până la produse de protecție solară.

Picioare

În timpul verii, picioarele îngrijite sunt o necesitate. Chiar  și pentru pedichiură, vei găsi o mulțime de produse naturale, cum ar fi: spray de picioare cu efect de răcire, cremă cu unt pentru picioare, cremă pentru bătături, și creme pentru picioare care asigură hidratarea.