Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

01.03.2018

Primăvara, prilej de sărbătoare


 

Primăvara aduce prilej de sărbătoare și de cadouri, pline de culoare și parfum, pentru fiecare dintre noi. Odată cu florile de martie se deschid și oportunitățile de a oferi mulțumire și apreciere celor mai speciale femei din viața noastră. Arată-ți gratitudinea și surprinde persoanele dragi din viața ta!

Fie că te gândești să iei un cadou pentru mama, bunica, iubita sau cea mai bună prietenă, acestea pot fi simbolice, dar de mare însemnătate pentru fiecare dintre ele.

Fă o listă de persoane cărora vrei să le trimiți cadouri 

În cazul în care timpul este prea scurt, cel mai eficient este să faci o listă, pentru că, suntem siguri că nu vrei să omiți pe cineva important, în special într-o zi dedicată femeilor care au grijă de tine și te iubesc sau pe care le iubești  necondiționat. Un gest cât de mic, va fi cu siguranță foarte apreciat.

Cumpără cadourile cu cel puțin 3 sau 4 zile înainte 

Când vine vorba de cadouri, pentru a te asigura că ai găsit cadoul ideal pentru fiecare persoană dragă din viața ta, începe căutarea cu câteva zile înainte.
Deşi la prima vedere alegerea pare o misiune grea, bărbaţii trebuie să ţină seama de faptul că, sărbătoarea mărţişorului este totuşi, simbolică. Aşadar, cadourile simple vor avea mai mult efect şi îi vor însenina primăvara alesei lor. 
Florile sunt întotdeuna alegerea perfectă         

Un buchet colorat de bujori, un tradafir alb sau un bucheţel delicat de ghiocei îi va „aşterne” cu siguranţă persoanei dragi, un zâmbet pe chip. Şi florile într-un ghiveci frumos și colorat sunt o alternativă bună, deşi acestea necesită atenţie şi îngrijire pe termen lung. 
Romantism și răsfăț           

Bijuteriile şi accesoriile reuşesc şi ele întotdeuna să fie pe placul celor mai multe dintre femei. Aşadar, un inel, o pereche de cercei sau un ceas inscripţionat ar fi un cadou potrivit. Ramele foto personalizate sau, în cazul bărbaţilor îndemânatici, confecţionate de propriile lor mâini, vor avea şi ele un efect pozitiv.
Cei care vor să îşi răsfeţe persoana iubită în această perioadă, îi pot face cadou acesteia, chiar și o zi la spa, de unde se va întoarce cu siguranţă relaxată şi încarcată cu energii pozitive. O excursie în doi ar fi o idee la fel de bună, fie că este vorba de vizitarea unui alt oraș sau a unei stațiuni montane, fie vizionarea unui film împreună sau o cină într-un restaurant.
O surpriză la fel de plăcută ar fi și un cadou constând în două bilete la concertul trupei ei favorite și, de ce nu, parfumul ei preferat sau alte produse cosmetice, care îi vor însenina întreaga zi.       
Prețuiește frumusețea primăverii și bucură-te de luna în care femeia este punctul central deoarece, în luna în care tu ești cea mai importantă, noi celebrăm frumusețea.