Scurt portret

dm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, bebe, produse pentru îngrijirea casei, oferind clienților săi o gamă largă de produse și mărci în aceste segmente.

Primele magazine dm drogerie markt au fost deschise în Germania în anul 1973, urmând Austria în 1976. Extinderea a continuat cu Cehia, Ungaria, Slovenia, Croația, Slovacia, Serbia, Bosnia, România și Bulgaria.

dm drogerie markt România a fost inființată în anul 2007, an în care pe 22 noiembrie a și deschis prima filială în orașul de pe Bega, Timișoara, unde se află și sediul central. În același an au urmat magazinele din București.

Anii 2008 și 2009 au stat sub semnul extinderii, rețeaua extinzându-se la în orașele Deva, Cluj Napoca, Arad, Oradea, Tîrgu Mureș, Brăila, Pitești, Constanța, Reșița, Buzău și Lugoj ajungând să numere 20 de magazine.

În 2010 a urmat un pas important pentru consolidarea proceselor companiei, sub forma introducerii sistemelor de concern SAP și primul sondaj de opinie în rândul angajaților dm, proces finalizat în anul 2011 când dm a aniverstat 4 ani și a deschis cea de-a 50-a filială. În anul 2016 dm drogerie markt are 91 de magazine în România, urmând ca în anul 2018, numărul acestora să depășească 100 de magazine. 
Pornind inițial cu o echipă mică, după zece ani de activitate, aceasta a crescut constant, ajungând la peste 700 de angajați.