În centrul tuturor activităţilor noastre este omul. Combinarea muncii cu învăţarea este un principiu general în activitatea companiei.

Dorim să oferim angajaţilor posibilitatea:

  • de a învăţa unii de la alţii
  • de a se cunoaşte reciproc
  • de a recunoaşte individualitatea celuilalt

 

dm drogerie markt sprijină şi încurajează dezvoltarea continuă a angajaţilor, atât pe plan profesional, cât şi pe cel personal.

Provocarea noastră permanentă este modelarea unei organizaţii prin care să înnobilăm cerinţele clienţilor noştri și să oferim oamenilor cu care colaborăm posibilităţi de dezvoltare continuă.

Acţionăm ca un colectiv în comunitate. 


dm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei, oferind clienților săi o gamă largă de produse și mărci în aceste segmente.

Primul magazin dm drogerie markt a fost deschis în Germania în anul 1973, urmat de Austria în 1976.

Astăzi dm drogerie markt deţine peste 3.500 de filiale şi peste 60.000 de angajaţi, ceea ce o transformă în cel mai mare lanţ de drogherii din Europa. dm este prezent în 13 ţări: Germania, Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia-Herţegovina, România, Bulgaria, Macedonia și Italia.

În România, dm drogerie markt a fost înfiinţată în anul 2007, an în care pe 22 noiembrie a deschis prima filială în Timişoara, unde se află şi sediul central. Tot la Timișoara se află și primul depozit dm din România, care a fost deschis la sfârșitul anului 2018. Astăzi dm are peste 100 de drogherii deschise în România, aproape 900 de angajaţi și este într-o continuă dezvoltare, atât pentru clienți, cât și pentru angajații săi.

 

Te așteptăm în echipa noastră! 

Trimite-ne CV-ul tău: 

recrutare@dm-drogeriemarkt.ro