DAS gesunde PLUS se numește acum Mivolis 


 

Dacă îți place să faci cumpărături în magazinul tău dm preferat, cu siguranță ai observat deja schimbarea unor ambalaje, ale produselor pentru sănătate, marcă dm.
Una dintre mărcile noastre proprii, DAS gesunde PLUS, se numește acum Mivolis. Numele se schimbă și, dată cu aceasta, modificarea ambalajelor a avut ca rezultat o imagine de marcă reîmprospătată, iar calitatea a rămas neschimbată.

 

Mivolis - calitate prin convingere
Produsele Mivolis sunt supuse unor controale de calitate stricte și regulate. Doar atunci calitatea înaltă poate fi menținută permanent. Promisiunea mărcii include materii prime selectate, de înaltă calitate, precum și prelucrarea atentă a acestora. Multe dintre produsele Mivolis sunt vegane.

 

Mivolis reprezintă un plus de energie 

Cu toții căutăm un echilibru între viața profesională și, dacă putem, să ne străduim pentru o activitate fizică regulată și o dietă sănătoasă. În plus, este nevoie de puțin ajutor pentru a proteja eficacitatea sistemului imunitar, greutatea noastră corporală ideală, starea noastră general de sănătate și vitalitatea noastră. Cu produsele Mivolis putem combate anumite afecțiuni, iar uneori, datorită vârstei și caracteristicilor de dezvoltare a fiecăruia dintre noi, poate fi nevoie de un sprijin suplimentar, de exemplu, pe măsură ce copiii cresc sau chiar la bătrânețe.

 

Suport suplimentar în viața de zi cu zi 

Este posibil să avem nevoie și de sprijin suplimentar în timpul săptămânii, pentru a preveni îmbolnăvirea. Pe lângă o dietă sănătoasă, cu alimente selectate cu atenție, putem contribui și cu suplimente nutritive obținute din ingrediente de calitate. În cazul exercițiilor fizice, este posibil să avem nevoie și de o nutriție specifică sportivilor, oferită de Mivolis. Gama de produse include și suplimente alimentare sub formă de vitamine și minerale, atât pentru adulți, cât și pentru copii, cât și drajeuri delicioase, pentru ca voi să vă bucurați din plin de fiecare zi.

 

Mivolis – Farmacia ta de acasă 

Deși sportul este unul dintre cele mai bune moduri de a vă menține sănătoși și unul dintre cele mai bune moduri de a vă proteja împotriva stresului cotidian, uneori pot apărea în mod inevitabil și leziuni minore. Nu este nimic mai eficient decât să te descurci rapid, cu acestea, acasă. Mivolis oferă o gamă largă de produse medicale valoroase, de înaltă calitate și la prețuri accesibile, astfel încât să vă puteți bucura de propria farmacie la domiciliu, pentru a face față rapid acestor situații. Nu numai că oferă bandaje de compresie sterile, pansamente de tifon și diferite tipuri de plasturi, în diferite dimensiuni, dar oferă și spray-uri fără alcool, loțiuni și creme, pentru combaterea inflamațiilor, iritațiilor și a altor afecțiuni.