Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

dmBio - să mâncăm natural și sănătos

Îți dorești să te hrănești sănătos? Gustul natural al alimentelor are o importanță mare pentru tine, la fel și absența unor ingrediente inutile? Îți dorești să susții prin cumpărarea de produse, culturile ecologice? Atunci îți punem la dispoziție dmBio.

Alimente eco cu gust și valoare

dmBio – încredere, naturalețe și calitate superioară. Numele dmBio reprezintă un întreg program. Prin introducerea pe piața alimentară a propriei mărci de produse ecologice, ne propunem să ieșim în evidență prin îndeplinirea cerințelor și necesităților clienților noștri. Împreună cu partenerii noștri profesioniști în domeniul ecologiei am pornit pentru a vă aduce mult mai multă varietate în sortimentația produselor alimentare ecologice din magazinele noastre. Printre alimentele ecologice de bază, se vor regăsi și produse inovative.


 

Natura în centrul atenției:

Ne sprijinim partenerii în construirea culturilor ecologice. Schimbăm idei, învățăm unii de la ceilalți și dezvoltăm împreună noi produse. În același timp ne dorim să familiarizăm tot mai mulți oameni cu filozofia din spatele alimentelor ecologice. Ne dorim să le îndeplinim dorințele pentru o viață mai sănătoasă și să perseverăm în asta.

Ingredientele ecologice din produsele dmBio provin din culturi ecologice controlate. Scopul nostru este să oferim produse 100% ecologice. Renunțăm complet la ingredientele inutile, de umplutură. Gustul original, pentru o savoare maximă este foarte important. Multe dintre produsele dmBio sunt vegane și/ sau se adresează persoanelor cu intoleranță la anumite ingrediente.