unghii îngrijite, colorate intens cu s.he stylezone

culoarea preferată: cât mai colorat

lacul de unghii de la s.he stylezone este responsabil de desingul perfect al unghiilor, se uscă repede, are putere mare de acoperire, pentru o culoare intensă este suficientă aplicarea unui singur strat. Ttoate lacurile de unghii de la s.he stylezone sunt hipoalergene și nu conțin toluen și nici formaldehidă.

totul sub control

Puterea de diamant! ÎNTĂRITORUL DE UNGHII de la s.he stylezone cu biotină și pulbere de diamant crește stabilitatea unghiilor, reglează lipsa de hidratare a unghiilor subțiri și casante și stimulează creșterea sănătoasă a acestora.

îngrijire tip top

Cu setul pentru FRENCH MANICURE și cu creionul pentru FRENCH MANICURE PEN de la s.he stylezone ai absolut tot ce e nevoie pentru o manichiură îngrijită à la francaise!

look x-tra fin!

RIDGE FILLER smooth'n care de la s.he stylezone uniformizează imperfecțiunile și acoperă denivelările unghiilor. se uscă rapid și protejează unghiile.

x-tra strălucire și x-tra protecție

unghii perfect uniforme, fără să suporte coloraturi nedorite sunt oferite de către lacul bază BASE COAT. x-tra strălucire și x-tra protecție cu ajutorul lacului de bază TOP COAT cu uscare rapidă - oferă strălucirea finală perfectă lacului de unghii.

alb imaculat

BRIGHTEN UP este un lac de unghii care se uscă rapid și care albește vizibil unghiile și le hidratează datorită conținutului de vitamina E, panthenol, ceai verde și proteină din germeni de grâu.

spray'n go

pentru un luciu irezistibil! SPRAY-ul QUICK DRAY uscă lacul de unghii în câteva secunde. se pulverizează pe unghia lăcuită de la o distanță de aprox. zece centimetri. Aștepți puțin și ready to go!

finalul perfect

BAZA SUPERIOARĂ quick'n go sigilează unghiile în 60 de secunde și dă unghiei un efect strălucitor,nu se desprinde și rezistă mult timp.

aspect îngrijit

CREIONUL CU ULEI îngrijește unghiile prin conținutul de ulei de migdale dulci și ginseng. Ajută unghiile fragile făcându-le să crească sănătoase.

pas cu pas

aplică pe unghii, lasă să acționeze, îndepărtează cuticulele, gata! CREIONUL DE ÎNDEPĂRTARE A CUTICULELOR împiedică creșterea, formarea pielițelor, cuticulelor în jurul unghiilor.

nimeni nu e perfect

SERUL pentru unghii natural growth îmbogățit cu ceai verde, fier, vitamina E, glicerină, panthenol și keratină sprijini creșterea unghiilor și îmbunătățirea aspectului lor.

shake it, baby

ULEIUL LEMON OIL pentru unghii conține extract din uleiuri de lămâie, floarea-soarelui, aloe vera și vitaminele A, E și F. ULEIUL ALL IN ONE este un regenerator de unghii datorită uleiurilor de jojoba, Marula, sâmburi de caise, ulei de avocado, ulei de floarea-soarelui și vitaminele A, E și F.