ochi strălucitori cu s.he stylezone

clipește senzual

s.he stylezone îți pune la dipsoziție o întreagă ”armată” de mascara! XXL WATERPROOF pentru volum revoluționar, rezistent la apă. XXL CARBON BLACK pentru gene ultra-negre și perfect curbate. XXL DEFINITION pentru volum incredibil. XXL EXTENSION pentru gene nesfârșit de lungi în design 3D.  XXL BOOST pentru volum incredibil și gene curbate perfect. JUMBO VOLUME (și în varianta WATERPROOF) pentru volum maxim și un aspect dramatic. VOLUME WATEPROOF pentru volum maxim rezistent la apă. VOLUME BOOST pentru volum maxim. VOLUME CARBON BLACK  pentru gene de un negru intens plus ultra-volum. VOLUME LONG LASH pentru volum extrem și gene lungi. VOLUME CURLING pentru gene perfect curbate și maxim alungite. FALSE LASH (și în varianta WATERPROOF) pentru gene curbate ultra-lungi și volum xl. 

 

exact linia dorită de tine

tușul lichid DIP EYELINER de la s.he stylezone poate fi aplicat cu foarte mare precizie datorită pensulei subțiri. Este rezistent și nu se întinde. Vrei mai mult glamour? Atunci folosește varianta cu sclipici GLITTER EYELINER de la s.he stylezone și transformă-te într-o adevărată divă.

accente glamour

tușul de ochi GLITTER EYELINER o linie subțire și precisă ce oferă ochilor luminozitate. recomandare: poate fi folosit singur sau aplicat peste un tuș colorat pentru un look glamouros. nu se întinde!

fii în centrul atenției

iubitoare de complimente? iată fardurile de ochi trendy EYESHADOW MONO de la s.he stylezone. Folosește combinația de culori potrivită ochilor tăi și vei atrage privirile celorlalți! iubitoare de și mai multe culori? Cum ți se par variantele de farduri de ochi DUO și QUATTRO de la s.he stylezone?

doar o clipă

styling-ul perfect, nu se întinde și rămâne intact pentru mult timp! creionul dermatograf KHOL KAJAL de la s.he stylezone îți evidențiază ochii.

merge perfect

calm, cu ajutorul pensulei subțiri a creionului de ochi QUICK EYE STYLER de la s.he stylezone vei reuși să faci liniile perfecte! testat de medici oftalmologi. nu se întinde și este potrivit și pentru purtătoarele de lentile de contact. recomandare: nu aplicați pe interiorul pleoapei

unul pentru tot

multitalentul: creionul all in one JUMBO PEN de la s.he stylezone! ruj de buze, blush și fard de pleoape toate într-un singur creion – perfect pentru călătorii! forma de creion face ca aplicarea să se transforme într-o joacă de copii!

vârful perfect

compania perfectă pentru toate creioanele din sortimentația s.he stylezone! ASCUȚITOAREA este potrivită în călătorii deoarece permite ascuțirea rapidă fără a face mizerie.

momente magice

must-have pentru smokey eyes! creionul dermatograf KHOL KAJAL EYELINER poate fi ascuțit permițând astfel ca liniile să fie perfecte, iar radiera dă conturului un aspect perfect. pentru un look mistic întinde ușor cu radiera linia.

pentru orice ocazie

combinația duo cea mai practică – câte două culori asortate. creionul TWIN KAJAL face ca inima oricărei recine a styling-ului să bată puternic și oferă ochilor o atingere unică. Recomandare: culorile închise se pun pe pleoapa superioară, iar cele deschise pe cea inferioară.

arcuirea perfectă

sprâncenele vor fi aduse cu ajutorul creionului EYEBROW PENCIL la forma perfectă, oferindu-le arcuirea ideală. textură delicată pentru o foarte bună rezistență – pentru întreaga zi!