un ten impecabil cu s.he stylezone

îngrijește-te cu atenție

finețe de mătase, frumusețe naturală sau delicatețe impecabilă – la s.he stylezone găsești make-up-ul perfect pentru tenul tău! fondul de ten SILK MATTE MAKE-UP nu conține uleiuri și îngrijește tenul prin conținutul de bisabolol și vitamina e. aspectul lucios și imperfecțiunile pielii nu au nici o șansă. fondul de ten NATURAL MAKE-UP se potrivește perfect tenului uscat. oferă hidratare și îți protejează pielea de factorii externi cu ajutorul vitaminei e.
 

pentru un ten mat

finish perfect -  pudră delicată cu conținut de pigmenți minerlali naturali. pudra MINERAL LOOSE POWDER cu 99% minerale pure este responsabilă de tenul natural, uniform. acoperă imperfecțiunile pielii. recomandare: poate fi folosită și pentru fixarea make-up-ului.

un motiv pentru a te înroși

arma secretă pentru un finish perfect! blush-ul CREAMY ROUGE de la s.he stylezone oferă tuturor tipurilor de ten o strălucire radiantă și proaspătă.pentru o accentuare naturală și delicată a pomeților e mai bine să folosești POWDER ROUGE-ul de la s.he stylezone.

sub acoperire

CONCEALER-ul de la s.he stylezone acoperă cearcănele de la ochi și imperfecțiunile pielii. conține micro-pigmenți reflectorizanți și un complex de ingrediente care hidratează pielea.

imperfecțiunile sub acoperire

un must-have: COVER STICK-ul este perfect în mascarea imperfecțiunilor și roșeții pielii nopțile de distracție. forma practică de creion permite aplicarea ușoară.

pur și simplu corectezi

nici o problemă! creionul MAKE-UP CORRECTOR de la s.he stylezone corectează delicat micile greșeli de aplicare a fardului la ochi și buze și îngrijește pielea prin conținutul de ulei de jojoba și bisabolol.

delicatețe irezistibilă

MOUSSE MAKE-UP-ul cu putere de acoperire perfectă oferă tenului un aspect mat mătăsos și acoperă imperfecțiunile. este reziztent la apă și conține ulei de avocado și jojoba.

senzația mată

pudră delicată pentru un ten impecabil! COMPACT sau MINERAL COMPACT POWDER echilibrează imperfecțiunile oferă un impecabil și mat. pentru un aspect profi al tenului: natural și mat ! pudra SUN POWDER oferă un aspect natural de bronz tenului.