buze voluminoase cu s.he stylezone

sărutul este permis

oferă-le buzelor tale strălucire maximă cu balsamul de buze Color & Shine de la s.he stylezone. consistența ușoară a acestuia oferă buzelor un efect puternic de strălucire. delicate și mătăsoase  – aceste cuvinte vor descrie din ce în ce mai des buzele tale.Toate rujurile de la  s.he stylezone și cele amintite mai sus conțin vitamina e și nu conțin conservanți.

contur perfect

cu ajutorul CREIONULUI DE BUZE de la s.he stylezone îți poți corecta și evidenția conturul buzelor. damit ist ein sinnlicher kussmund garantiert! astfel buzele tale sunt pregătite să fie sărutate! rezistență mare!

zâmbiți vă rog

LIPGLOSS - s.he stylezone: culori fermecătoare, strălucire impresionantă; ușor de aplicat. pentru momentele când buzele trebuie să arate impecabil un timp mai îndelungat, oferind strălucire buzelor tale pentru mult timp.

unul pentru tot

multitalentul: creionul all in one JUMBO PEN de la s.he stylezone! ruj de buze, blush și fard de pleoape toate într-un singur creion – perfect pentru călătorii! forma de creion face ca aplicarea să se transforme într-o joacă de copii!