tehnici de îngrijire cu s.he stylezone – varietate de produse

unghii simple, frumoase

cu pilele de unghii de la s.he stylezone vei da unghiilor forma perfectă, ca o adevărată profesionistă! și pentru că nu avem același tip de unghii  există diferite tipuri de pile – pentru fiecare tip de unghiie există modelul potrivit. 

pila banană

PILA BANANĂ ÎN 2-FAZE cu asperități fine și până la mai dure, nivelează unghia în doi pași.pasul 1: scurtează. pasul 2: uniformizează. recomandare: piliți într-o singură direcție unghia de la o margine înspre mijlocul unghiei, iar la final îndepărtați praful de unghii de pe pilă.

unghii frumoase și îngrijite

UNGHIILE ARTIFICIALE PRE-GLUED sunt unghii autoadezive. aplică-le pur și simplu în partea de sus a unghiei. înaintează spre vârful unghiei. presează bine și apoi decorează-le după pofta inimii.

ajutorul la nevoie de cunoaște

GELUL RE-FILL este un gel inovativ creat pentru uniformizarea spațiilor dintre unghiile natural și cele puse sau date cu gel. se aplică pur și simplu în spațiul unde a apărut ”golul” dintre unghiile naturale și cele artificiale sau date cu gel și se lasă să se întărească bine.

efect de unghii false

lacul de unghii LIQUID FALSE NAILS se uscă rapid și are efect de gel. conține vitaminele a, c, e, extracte de mătase precum și calciu necesar pentru întărirea unghiilor.

unghii de senzație

STICKER-ele NAIL FASHION sunt ajutorul cel mai rapid în decorarea unghiilor. se aplică pe unghii prin presarea dinspre mijlocul unghiei spre exterior. surplusul se pilește cu atenție. pentru îndepărtare se dezlipsește pur și simplu de pe unghii.

diamantele, cele mai bune prietene

DIAMANTELE DE UNGHII sunt create pentru cele mai speciale momente! Umezește un bețișor de unghii, ia un diamant decorativ a.î. să fie cu vârful în sus și aplică-l peste lacul de unghii moale. La final aplică o bază de unghii top coat pentru fixare.

e atât de ușor

îți dorești să aplici repede și simplu modele drăguțe pe unghii? cu ajutorul modelelor NAIL DESIGN STENCILS este foarte simplu.lipește șablonul de unghie și aplică lac de unghii peste modelul ștanțat.

fii creativ!

cu CREIONUL NAIL ART imaginația nu cunoste limite. Fie puncte, linii sau alte modele - vârful fin permite modele de tot felul.

shake it, baby

ULEIUL LEMON OIL pentru unghii conține extract din uleiuri de lămâie, floarea-soarelui, aloe vera și vitaminele A, E și F. ULEIUL ALL IN ONE este un regenerator de unghii datorită uleiurilor de jojoba, Marula, sâmburi de caise, ulei de avocado, ulei de floarea-soarelui și vitaminele A, E și F.

pas cu pas

aplică pe unghii, lasă să acționeze, îndepărtează cuticulele, gata! CREIONUL DE ÎNDEPĂRTARE A CUTICULELOR împiedică creșterea, formarea pielițelor, cuticulelor în jurul unghiilor.

voilà!

french look rapid! creionul tip whitener french nails - înainte de folosire agită-l bine,pompează de mai multe ori, iar apoi dă cu lac vârful unghiilor. pentru o mai mare rezistență aplică peste lac un top coat.

foarte curat!

cu ajutorul corectorului NAIL CLEANER pot fi îndepărtate ușor urmele inestetice rămase pe unghii – crește rezistența lacului pe unghii.