Rimmel London este un brand britanic cu istorie și notorietate globală. Numele brandului vine de la celebrul parfumier londonez, Eugene Rimmel. Acesta își deschide în anul 1834 prima parfumerie în Londra și creează prima mascara non-toxică.

În prezent, Rimmel London este brandul numărul 1 din UK. Este un brand carismatic și avangardist, în pas cu moda care setează trenduri. Se adresează tuturor persoanelor moderne și nonconformiste, care se simt bine în propria piele. Misiunea brandului este să furnizeze consumatoarelor cosmetice must-have care le ajută să obțină un look londonez prin excelență, la un preț accesibil.

 

NOU

 

Recomandare produse

Rimmel ScandalEyes

Este timpul ca genele tale să fie scandalos de voluminoase: descoperă noua gamă de mascara ScandalEyes de la Rimmel London! Pentru un look de invidiat, testează şi creionul de ochi waterproof din aceeaşi gamă!

Rimmel Scandaleyes mascara

Rimmel ScandalEyes Mascara

De acum genele false rămân în trecut, deoarece ScandalEyes Mascara devine arma supremă pentru frumuseţe. Aceasta nouă mascara de la Rimmel conţinecolagen pentru gene mai pline şimaibine definite şi keratină pentru gene mai puternice şio privire care radiază. Atrage toate privirile asupra ta!

Rimmel Scandaleyes extreme black

Rimmel ScandalEyes Extreme Black Mascara

Disponibilă şi în varianta Extreme Black! Periuţa inovatoare MaxDensity permite aplicări dintr-un colţ al ochiului în celălalt. Perişorii de pe aplicator se flexează spre interior pentru a capta fiecare geană şi spre exterior pentru a le defini, astfel genelor li se va oferi instant volum exploziv.

Rimmel Scandaleyes mascara

Rimmel ScandalEyes Waterproof Mascara

ScandalEyes Mascara este disponibilă şi în varianta Waterproof ! Periuţa supradimensională şi formula sa inovatoare transformă genele pentru o privire de invidiat – gene definite, exagerat de voluminoase, perfecte

Rimmel Scandaleyes creion

Rimmel ScandalEyes Waterproof creion de ochi

Creion de Ochi fin, ultra-rezistent şi perfect ascuţit pentru a trasa linii impecabile şi pentru a atrage toată atenţia asupra ochilor. Pigmenţii din compoziţie garantează pentru rezistenţa în timp – se păstrează impecabil până la 10 ore.

 

NOU

 

Recomandare produse

Rimmel Match Perfection

Descoperă noua gamă MatchPerfection de la Rimmel London! Perfecţiune invizibilă atât de uşor de obţinut!

Rimmel Match Perfection fond de ten

Rimmel Match Perfection Fond de Ten

Se pliază perfect pe nuanţa tenului pentru o piele impecabilă! Tehnologia Advanced Smart Tone imită textura şi nuanţa tenului pentru acoperire perfectă.Complexul Sapphire Radiance conferă strălucire şi luminozitate. Aliatul ideal pentru un ten perfect şi radiant indiferent de lumină!

Rimmel Match Perfection pudră

Rimmel MatchPerfection Pudră Pulbere

Pudra pulbere MatchPerfection fixează şi definitivează baza de machiaj. Oferă o acoperire uşoară şi transparentă. Este ideală pentru toate tipurile de ten.

 

Recomandare produse

Rimmel Kate Moss

KateMoss şi-a arătat dragostea pentru Rimmel London printr-un proiect măreţ, curajos şi foarte personal: Colecţia de rujuri Kate Moss Lasting Finish!

Rimmel Kate Moss lasting finish ruj

Rimmel Kate Moss Lasting Finish ruj de buze

Fiind de 10 ani ambasadoare Rimmel, cel mai cunoscut supermodel al Londrei şi-a lansat colecţia cu cel mai în vogă brand de machiaj londonez. Colecţia clasică de rujuri Rimmel Lasting Finish - o colecţie de nuanţe extraordinare îmbogăţită cu Diamant Negru. reflectă lumina, evidenţiând buzele.

Rimmel Kate Moss lasting finish matte ruj

Rimmel Kate Moss Lasting Finish Matte ruj de buze

Atingerile catifelate, opace sunt iar în trend! Ca şi gama originală, aceste rujuri sunt confortabil de purtat, lăsând un aspect mat finisat şi o culoare intensă şi bogată. Formula îmbogăţită cu pudră de rubin oferă o culoare intensă şi confort care durează întreaga zi!

 

Recomandare produse

Rimmel 60 seconds lac de unghii

Lacuri de unghii cu uscare rapidă 60 Seconds:descoperă culoarea care ţi se potriveşte!

Rimmel 60 seconds oja

Rimmel 60 Seconds lac de unghii

îmbină armonios orice stil cu cel specific londonez.Aplicarea acestui lac este foarte rapidă mulţumită pensulei Xpress Flat Brush – foarte lată şi foarte precisă, ce oferă o acoperire completă dintr-o singură aplicare, în timp ce formula cu uscare rapidă întăreşte unghiile.