Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

02.02.2016

Viața cu iubire și parfum


 

Cadouri parfumate din cutia cu comori a lui Cupidon. 

Iubirea se simte în aer. Nu este doar o zicală, adevărul este că, se întâmplă deseori să ne îndrăgostim de mirosuri. Simțim fiecare miros care ne înconjoară, iar unele dintre ele ne ajung direct la suflet. Fiecare persoană este unică, la fel ca și parfumul pe care îl poartă, tocmai de aceea, aroma unui parfum este determinată de pH-ul pielii fiecăruia, având miros diferit de la persoană la persoană.

Învelește-te în aromele parfumului preferat! 

Parfumul pe care îl folosim are efect atât asupra propriei persoane, cât și asupra persoanelor din preajma noastră. Se întâmplă ca atunci când simți aroma unui parfum la o persoană, să te îndrăgostești instantaneu de acea aromă și să te gândești: „Parfumul acesta nu poate mirosi mai bine pe altcineva.”

Cu toții știm că ceea ce e mult strică. Astfel că, pentru o aromă cât mai plăcută, trebuie să ținem cont de un secret, și anume, că parfumul se folosește cu discreție, niciodată din abundență.

Parfumul ca accesoriu atractiv 

Un parfum poate fi un accesoriu extraordinar dacă este folosit cum trebuie.

La fel ca o rochie sau un colier de bun gust, parfumul îți poate da o notă de senzualitate, eleganță și mister.

Declarații parfumate de Ziua Îndrăgostiților: Parfumurile și efectele lor 

Mirosurile romantice sunt blânde și senzuale sau puternice și ispititoare, emanând bucurie, armonie și luminozitate pe de-o parte, iar pe de altă parte, energie, vitalitate, și optimism.

Unele dintre cele mai preferate arome sunt cele de vanilie și nucă de cocos. Aceste arome sunt regăsite cel mai des printre produsele de copii, reușind să transmită un sentiment plăcut de căldură și siguranță.

Pentru femeile romantice, parfumurile cu arome florale sunt cele mai potrivite, deoarece reușesc să evidențieze strălucirea naturală.

Parfumurile și efectul lor afrodisiac 

Există arome care sunt percepute ca ispititoare, provocatoare sau stimulante.

Mai exact, aromele care conțin anumite plante pot avea un efect afrodisiac puternic, ducând la o creștere a dorinței sexuale.

Ingrediente speciale, cum ar fi iasomia, patchouli, lemnul de santal, ylang-ylang și amyris vor avea un efect de stimulare.

Moscul și chihlimbarul amintesc de mirosurile pielii, din cauza aceasta reușesc să ne ducă rapid cu gândul la experiențe erotice.

Un parfum pentru Ziua Îndrăgostiților - Secrete pentru alegerea parfumului potrivit 

Să găsești parfumul potrivit pentru persoana iubită, nu este un lucru atât de simplu pe cât ar părea. Însă, cu unele trucuri, ne putem da seama care este parfumul potrivit pe care vrem să îl dăruim:

1. Stilul vestimentar și decorarea locuinței

Aceste două elemente sunt determinante. Astfel, o femeie care se îmbracă aproape tot timpul sport, va prefera parfumurile proaspete. Femeile care preferă ținutele elegante, vor opta de cele mai multe ori pentru parfumurile cu arome orientale.

Apartamentul sau casa unde locuiește spune multe despre persoana iubită. Dacă locuința este una romantică și jucăușă, aromele florale se potrivesc cel mai bine. Femeile care preferă o locuință puristă, cu siguranță vor prefera parfumurile clare și clasic elegante.

2. Ambalajul și culoarea

Culorile și ambalajul pot dezvălui lucruri esențiale despre conținut.

De exemplu, sticlele albastre inspiră prospețime, în timp ce sticlele de culoare închisă precum maro și negru ne duc cu gândul la arome picante și provocatoare.

Sticlele de parfum aurii sunt asociate cu aromele orientale, calde și senzuale.