Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

Păr subțire?

Mai puțin înseamnă mai mult? Femeile cu părul subțire nu ar fi de acord cu acest lucru. Cu o îngrijire adecvată și cu câteva sfaturi de styling vei începe să îți iubești părul.

Acordă atenție temperaturi apei

Nu este mult, dar contează, părul subțire este cu 0,05 milimetri mai subțire ca părul normal și este de asemenea mult mai sensibil. Prin urmare atunci când începeți să va spălați pe păr asigurați-vă că temperatura apei nu este foarte ridicată și clătiți-vă părul cu apă ceva mai rece. Scalpul și părul se vor revitaliza.

Sfat suplimentar: Șamponul ușor pentru volum ajută ca părul să aibă volum. Produsele de păr grase nu oferă volum părului.

Folosiți cât mai rar uscătorul de păr

Uscați-vă părul ușor cu un prosop după spălare – nu frecați foarte tare părul. Acest lucru ar face părul să devină aspru. Părul trebuie uscat la temperatura camerei. Când părul se usucă la temperatura camerei volumul va persista mai mult. Părul de asemenea se poate usca la o temperatură ușor călduță, astfel: păstrați capul ușor înclinat și suflați aerul în sens contrar creșterii părului. Păstrați distanța de minim 20 centimetri între uscător și cap.

Sfat: pentru un volum și mai vizibil folosiți spuma de păr.

Mergeți regulat la coafor

Tundeți-vă vârfurile părului regulat. Structura părului va rămâne aceeași și nu veți avea vârfuri despicate. O tunsoare potrivit poate da părului subțire un efect mai bogat. Tunsoare Bob este cea mai potrivită pentru persoanele cu părul subțire.

Folosiți peria potrivită

Părul subțire se electrizează foarte ușor. Cu peria potrivită acest lucru va fi de domeniul trecutului. Așa numitele periile anti-statice sau pieptene combat electrizarea părului.

Varietate redusă de produse de styling pentru părul subțire

Ceara de păr sau gelul de păr nu sunt recomandate pentru părul subțire. Aceste produse ar face ca părul să arate foarte repede ațos. Este de preferabil folosirea uni fixativ sau a unui lac de păr cu fixare puternică. Niciodată să nu pulverizați de sus în jos deoarece părul își va pierde volumul. Pulverizați pe păr stând cu capul în jos.

Sfat: Șampoanele uscate nu ajută doar la întârzierea spălării părului ci oferă și volum și bogăție părului.