Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

Îngrijirea corectă a părului în funcție de vârstă

În adolescență, aspectul fizic capătă o importanță majoră, acesta jucând un rol important în obținerea încrederii de sine. Datorită transformărilor fizice ce au loc în această perioadă, pielea și părul au nevoie de îngrijire specifică. De aceea, noi adolescentele trebuie să alegem produsele cosmetice potrivite și să nu le împrumutăm pe cele ale mamei.

Părul este unul dintre elementele esențiale ale aspectului fizic. Sunt la vârsta adolescenței și mă confrunt cu un păr cu tendință de îngrășare, dar care spre vârfuri devine uscat. Produsul potrivit de îngrijire a acestui tip de păr trebuie pe de o parte să îmi curețe rădăcinile firelor de păr și să păstreze prospețimea acestora, iar pe de altă parte să îi ofere catifelare.

Pentru a rezolva această dublă problemă, Schauma vine în ajutorul meu cu gama Fresh it Up!, cu o formulă fără silicon, îmbogățită cu lapte de Floarea Pasiunii. 

 

Șamponul și balsamul Fresh it Up! sunt secretul meu pentru un păr proaspăt, îngrijit și cu un parfum irezistibil.

Odată cu maturitatea, și nevoile părului se schimbă. Spre deosebire de adolescență, pe raftul meu din se vor regăsi produse de păr care să răspundă nevoilor complexe: reparare intensă, volum, strălucire, protecție a culorii, anti-mătreață. Pentru fiecare dintre problemele părului matur, Schauma îmi propune câte o soluție eficientă: 

Phyto-Caffeine pentru părul fragil, lipsit de putere,

 

Push-up pentru părul subțire, fără volum,

Color pentru părul vopsit.,

Cream & Oil pentru părul deteriorat, lipsit de vitalitate.

 

Indiferent de vârstă, este important să ofer părului meu o îngrijire corectă și atentă, astfel încât să mă poți bucura de un păr cu aspect sănătos și frumos.