O piele perfectă pentru primăvara aceasta!

Primăvara asta pielea mea va arăta perfect!

Am o piele catifelată și în sezonul rece!

Senzația neplăcută de “piele care strânge” este acum doar un vis îndepărtat.

Hidratarea pielii

Pentru a avea un aspect sănătos, pielea trebuie îngrijită.

 
161 4

Farmec benzi depilatoare cu orhidee pentru corp, 7 x 2 buc. + şerveţele cu Aloe Vera, 2 buc.

Îndepărtează eficient părul nedorit şi lasă pielea catifelată datorită extractului de orhidee cunoscut pentru efectele hidratante şi antiinflamatoare. Uleiul din sâmburi de struguri are un puternic efect antioxidant. Recomandat pentru pielea sensibilă.

Karaver ceară rece cu eucalypt pentru depilate, 380 g

Loțiunea cremoasă și emolientă pătrunde adânc în piele pentru a combate uscăciunea și a îmbunătăți elasticitatea. Pielea va deveni moale și catifelată precum satinul și va avea o strălucire soft și naturală.

CD deo spray crin, 150 ml

Formula sa activă  garantează 24h de protecţie împotriva mirosurilor neplăcute şi nu lasă urme pe haine. Produs vegan, fără săruri de aluminiu, potrivit pentru toate tipurile de piele

Palmer's loţiune hidratantă pentru corp, 250 ml

Fara parabeni, fara ftalati, fara uleiuri minerale, fara gluten, fara sulfati, fara coloranti. Produsele Palmer’s Formula cu Ulei de Cocos contin Ulei de Cocos, Ulei de Monoi Tahitian si extract din petale de Gardenia Tahitiana din surse etice si sustenabile.

Bio-Oil ulei pentru faţă şi corp, 125 ml

Recomandat pentru îmbunătăţirea aspectului cicatricelor, vergeturilor şi nuanţei neuniforme a pielii şi pentru îngrijirea pielii îmbătrânite, deshidratate. Conţine ingredientul revoluţionar PurCellin Oil™ care oferă o textură non-grasă. Este hipoalergenic şi potrivit pentru pielea sensibilă. 

Le Petit Marseillais ulei de corp pentru piele foarte uscată, 150

Pentru ca pielea să se bucure de îngrijire în cel mai încântător mod posibil, Le Petit Marseillais a combinat 3 ingrediente minunate în acest ulei satinat pentru piele foarte uscată: unt de karite, migdale dulci şi ulei de argan