Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

Sare de baie sau ulei de baie?

Uită de griji, nu te gândi la nimic, doar relaxează-te. Poate o scufundare în vana? O baie de relaxare seara vă destindeți. Înainte de baie trebuie să vă alegeți produsele de baie potrivite, sare de baie sau ulei de baie? Pe care preferați?

Uleiul de baie

Iubitorii de piele netedă aleg uleiul de baie. Uleiurile de baie nu fac de obicei spumă sau bule. Uleiurile de baie formează o peliculă care împiedică uscarea pielii. Astfel pielea rămâne delicată după baie. Când ieșiți din baie tamponați ușor pielea cu un prosop moale. Parfumurile pe care le conțin uleiurile de baie oferă diferite stări de spirit: în timp ce un ulei de baie cu aromă de citrice are un efect revigorant și tonifiant, lavanda oferă o stare de relaxare și bunăstare.

Sfaturi despre produse: Pentru cei care nu vor să se oprească doar la o aromă luați mai multe uleiuri de baie din gama Kneipp pentru o varietate de arome în cadă.

Sarea de baie

Sărurile sunt extrase direct din mare. Puteți de asemenea să faceți o vacanță pe plajă pentru a vă bucura de beneficiile apei sărate. Atunci când faceți baie cu săruri imediat vă veți simți mai relaxat. Sarea este potrivită și pentru îngrijirea pielii. Sărurile au efect de curățare și se comportă ca un exfoliant. În plus sărurile luptă împotriva îmbătrânirii pielii.

Sfaturi despre produse: Sărurile cu uleiuri esențiale sunt într-adevăr relaxante, cum ar fi uleiul de valeriană sau uleiul de rozmarin. Sărurile anti-stres sunt benefice împotriva stresului, te relaxează și te revigorează.