Recomandă şi tipăreşte

color #000000
color #000000

Spa la tine acasă

În zilele ploioase nu ai nici un chef să ieși din casă? Atunci fă-ți un program de spa la tine acasă. Acest lucru nu ajută doar corpul și părul ci și starea de spirit.

1. O baie cu spume pentru o stare relaxanta

Mai mult decât curat: O spumă de baie, lumânări și muzică liniștitoare pentru o bună stare de spirit și pentru relaxarea mușchilor. Folosiți în ziua de relaxare o esență de baie cu uleiuri hrănitoare, astfel încât pielea să devină hidratată.

2. Spune adio stresului și pielii uscate!

Ce nu poate să lipsească de la o zi de spa? Un masaj! Spre deosebire de salonul de spa, acasă nu este prezent maseurul. CU toate acestea există mici ajutoare, cum ar fi peria de masaj facial. În combinație cu un produs de curățare elimină celulele moarte ale pielii și stimulează circulația sângelui. Pielea va fi pregătită pentru hidratare. Un efect similar îl are și exfolierea.

3. Ulei pentru pielea mea

După baie pielea are nevoie de hidratare. Aici devin importante produsele de hidratare. Deși uneori nu ai destul timp – o zi de spa este momentul ideal pentru o mască de față hrănitoare de exemplu sau pentru a citi o revistă.  Pentru o senzație de piele catifelată un mare ajutor sunt și uleiurile de corp.

4. Să ne ascundem în spatele unei măști

Fie pentru față, decolteu, păr, picioare sau mâini: o mască nu trebuie să lipsească într-o zi de spa. După o baie sângele este pus în circulație iar pielea poate absorbi mai bine substanțele hrănitoare. După 10 minute piele este curățată, hidratată sau reîmprospătată -  în funcție de masca pe care o alegeți.

5. Si acum în lumea viselor

Cel mai bine este să îți faci ziua de spa în ziua ta liberă. Pentru că atunci vă puteți relaxa și să vă bucurați și de un somn de frumusețe. Este foarte plăcut ca noaptea să purtați o mască pentru ochi opacă, de exemplu masca de ochi de la ebeline.