Alverde înseamnă natural

Printre mărcile de calitate dm, se numără și alverde cosmetică naturală. Ideile şi acţiunile de durată au cea mai mare prioritate la alverde cosmetică naturală. 

De aceea lucrăm la reţete care oferă pielii îngrijire eficientă şi naturală, fără ca procesul de realizare şi dezvoltare a acestora să afecteze mediul. 

Cosmetica naturală este în zilele noastre o noţiune uzuală – însă nu a fost întotdeauna aşa. Cu o convingere de nestrămutat dm s-a decis încă din anul 1989 să aducă în prim plan produse cu ingrediente pe bază de plante, naturale. 

Corespunzător filozofiei dm, ingredientele produselor provin din culturi biologice controlate. Nici un produs nu conţine ingrediente pe bază de uleiuri minerale şi nici arome sintetice, coloranţi sintetici şi conservanţi sintetici. O mare parte din produsele alverde conţin sigla Vegană, care atestă faptul că nici un ingredient nu e de origine animală. Regulă generală: pentru produsele alverde cosmetică naturală nu se fac teste pe animale. 

Pentru a răspunde cererii mari de produse cosmetice naturale, încercăm să satisfacem cerinţele stricte ale NaTrue. Această instituţie de sine stătătoare a pus bazele principiilor etice şi ecologice. Sunt certificate cu sigla NaTrue doar produsele care corespund măsurilor stricte şi standardizate de naturaleţe şi toleranţă.

 
161 4

Alverde sensitiv cremă de zi cu hamamelis și mușețel, 50 ml

Formula ușor absorbită de piele calmează pielea și sprijină regenerarea natuarlă a acesteia. 

 

Alverde unt de corp cu macadamia și karite,200 ml

Combinația de ingrediente provenite din culturi biologice controlate precum uleiul de macadamia și untul de karite, oferă pielii foarte uscate îngrijire și protecție de durată. Pielea este hidtratată și mătăsoasă. 

 

Alverde ulei de păr cu migdale și argan, 50 ml

Uleiurile de migdale și de argan provenite din culturi biologice controlate îngrijesc părul uscat și deteriorat. Extractul de brusture BIO și de ulei BIO de nucă întărește firul de păr și îi oferă strălucire. 

Alverde 3in1 cremă de picioare, 75 ml

Uleiul de cocos și de jojoba formează un scut de protecție pe piele care diminuează efectele frecării , formarea de beșici, bătături. Aloe vera răcorește și previne iritarea pielii. 

Alverde peeling cu caise și gălbenele, 75 ml

Uleiul BIO din semințe de caise și extractul BIO de calendula curăță tenul și contribuie la regenerarea pielii. 

Alverde ulei