Igiena rufelor

Importanța igienei.

4 întrebări legate de alimentaţie

Fiecare mămică s-a întrebat cel puțin o dată de ce copilul nu mănâncă mai mult?

baby mancare
 

Pentru cei mici

161 4

Humana piure cu morcovi, cartofi și pui, 190 g

(din luna a 6-a) - conține morcovi, cartofi, carne de pui, leuștean, mărar și busuioc. 

Humana ceai noapte

Ceai special de noapte care liniștește sugarul, îl face să doarmă mai bine și să se odihnească corespunzător. Acest ceai nu conține zahăr, coloranți sau arome artificiale, iar ingredientele sale active (roiniţă, nalbă, flori de tei şi cimbru) îi oferă sugarului un somn liniștitor.

NUK happy days suzetă din silicon, 1 buc.

Inovația NUK "Air System": supapa permite aerului să iasă din suzetă, aceasta rămânând moale și flexibilă. Disponibilă în 3 mărimi: 0-6 luni (mărimea 1), 6-18 luni (mărimea 2) și peste 18 luni (mărimea 3).

Bübchen lapte de corp cu gălbenele, 200 ml

Oferă protecţie pielii, îngrijeşte pielea sensibilă şi-i oferă hidratare. Produsul conţine ulei de galbenele şi vitamina E.

NUK DISNEY Mickey Mouse biberon cu toarte și adaptor din silicon, 150 ml

Pentru o tranziție cât mai ușoară de la alăptare/hranire cu biberonul la alimentare independentă. Din material plastic(polipropilenă) fără conținut de Bisfenol. Cu capac de siguranță și inel de înșurubare. Recomandat bebelușilor de peste 6 luni.

NUK biberon PP, 110ml + tetină silicon lapte

Fabricat din plastic încasabil (polipropilenă) fără conținut de Bisfenol. Dotat cu tetină ortodontică din silicon pentru lapte, mărimea 1 (0-6 luni).

Bübchen baby creme, 150ml

Pentru fundul roşu crema specială împotriva rănilor cu protecţie activă Bübchen alină iritaţiile. Muşeţelul, panthenolul cât şi untura de peşte liniştesc pielea repede şi eficient.